Kayacan'dan büyük hata
Yapılan 20 transferin ardından güzel bir hava oluşan Eskişehirspor maça galibiyet hedefi ile başladı. İlk 30 dakika çoğunlukla orta saha mücadelesi şeklinde geçerken ilk gol 34'te geldi. Konuk ekip sağ kanattan taşıyarak içeri yolları, ceza sahası içinde Halil kaleye nişanladı. Kayacan dengesini kaybedince gole engel olamadı.45+1'de defansın arkasına atılan topa hareketlenen Halil, Kayacan ile karşı karşıya kaldı. Halil'in şutu direğe çarparak dışarı gitti ve ilk devre 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile son buldu.

Gol ararken gol yedik
Siyah Kırmızılı takım ikinci yarıya ilk devreye göre daha baskılı bir şekilde start verdi. Dakikalar 63'ü gösterirken sağ kanattan Berkay'ın gönderdiği topu arka direkte tamamlamaya çalışan Melih'in vuruşunda top dışarı gitti. Eskişehirspor, baskısını arttırdığı dakikalarda kalesinde umulmadık bir golle sarsıldı. 69'uncu dakikada orta sahada kaptırılan topu sağ kanatta Samet Eker kontrol etti. Eker'in arka direğe gönderdiği topu tamamlayan Halil Yılmaz farkı 2'ye çıkarttı 0-2.

Büyük kayıp
Dakika 80'de ise skor 3-0 oldu. Paslaşarak kullanılan köşe vuruşunda Samet Eker rakiplerini çalımlayarak ceza sahasına girdi. Arka direkte Burak topu tamamladı ve fark 3'e çıktı. Eskişehirspor farkı indirme adına Ayberk ve Barış Memiş ile gol aradı. 90+4'te Barış Memiş şık çalımlarla önünü boşalttı. Kaleye şutunu yollayan Barış fileleri sarstı 1-3. Maçta başka gol olmayınca Siyah Kırmızılı ekip sahadan 3-1 mağlup ayrılarak ateş hattından kurtulmaya çabalarken büyük bir kayıpla haftayı noktaladı.