'Hayallerimizin gerçekleşmesi için bir umut varsa, desteklerinizle gerçekleşecek' çağrısını yapan yönetim, bugünden itibaren destek için ziyaretlere başlayacak.

YÖNETİM BAŞKA HEDEFLERE YÖNELDİ
Eskişehirspor yönetiminin kulübün önünü açmak ve Trabzonspor kulübünün 6 milyon TL'yi bulan alacağını kapatmak için hayata geçirdiği dosyakapat.com kampanyasında, beklenilen hedefin çok altında kalınması üzerine yaşanan hayal kırıklığı, yönetimi başka hedeflere yöneltti.

1 MİLYON 300 BİN TL'LİK DOSYA 180 BİN TL'YE KAPANDI
Bugüne kadar kampanyada 260 bin TL toplanması üzerine, kampanyaya destek veren taraftarların izniyle bu paranın bir kısmıyla alacaklarında önemli miktarda indirim yapan futbolcu ve teknik adamların dosyasını kapatmak için harekete geçen yönetim, ilk etapta ismi önümüzdeki günlerde açıklanacak 1 milyon 300 bin TL'lik futbolcu dosyasını, 180 bin TL'ye kapattı.

İMZA BEKLENİYOR
Alacaklı futbolcuya yaptığı indirimden dolayı teşekkür eden Başkan Mehmet Şimşek, 'Şu anda futbolcumuzun ismini açıklayamıyoruz. Alacağını ödedik ve noterden imzaların atılmasını bekliyoruz. Resmi süreç tamamlandıktan sonra ismini açıklayarak eski futbolcumuza desteğinden dolayı teşekkür edeceğiz' dedi.

YÜZDE 4'TE KALDI
Kampanya ve kulüpteki son durumu da değerlendiren Başkan Şimşek, 'Herkesin bildiği gibi dosyakapat.com kampanyasını Trabzonspor'un alacağını kapatmak için başlatmıştık. Fakat iki haftayı geçmesine rağmen 6 milyon hedefinin sadece yüzde 4'ü seviyesine ulaştık.

DOSYALAR BİR BİR KAPANIYOR
Toplanan 260 bin TL paranın bir kısmıyla, kampanyaya destek veren taraftarlarımızın da yüzde 94'ünün olurunu alarak, 1 milyon 300 bin TL'lik dosyayı 180 bin TL'ye kapatmış olduk. Bu bizim için önemli bir fırsattı ve Eskişehirspor'un borç yükünü azaltma adına bu hamleyi yaptık.

BORÇ 37 MİLYON AZALDI
Bugüne kadar yaptığımız bu tür çalışmalarda Funes Mori, Bienvenu, Sissoko, Toko, Boffin gibi FIFA dosyalarını kapattık. Tanase dosyasını yapılandırdık. Alacağında önemli indirim yapan Özgür Çek, Mirkan Aydın ve son kapattığımız yerli dosyayla birlikte kulübün 37 milyon TL'nin üzerinde bir borcunu kapatmış olduk.

YÖNETİLEBİLİR BİR KULÜP
Bu Eskişehirspor tarihinde bugüne kadar kapatılan en büyük borç yükü. Elimizde ön anlaşma yaptığımız ve önemli indirim yapan birçok futbolcu var. Hedefimiz bu dosyaları da kapatmak, kulübü yönetilebilir bir hale getirmek, yönetimlerin kaçan değil, görev yapmak için koşa koşa geleceği bir kulüp halene getirmek.

ŞEHİR YANIMIZDA OLSUN
Taraftarlarımız bugüne kadar yaptığımız çalışmaların bilincinde ve desteğini esirgemiyor. Fakat gelinen noktada bu kadar önemli yol almışken, şehrin de desteğini yanımızda görmek istiyoruz.

YÖNETİM ZİYARETLERE BAŞLIYOR
Hayallerimizin gerçekleşmesi için bir umut varsa, şehrin seçilmişleri, atanmışları, odaları, STK'ları ve işadamlarının destekleri ile gerçekleşecek. Kampanyadan umudumuzu kesmek istemiyoruz. Bu yüzden destek ziyaretlerine başlayacağız. Başka Eskişehirspor yok' dedi.