KAMPANYADA 6 GÜN GERİDE KALDI
Eskişehirspor yönetiminin 28 Nisan tarihinde, 'Bugün bir direniş başlıyor' başlığı ile startını verdiği ve '1 Milyon Fidan' hedefi ile başlattığı kampanyada, 6 gün geride kaldı.

16 BİN FİDAN ALINDI
Şehri ve camiayı Eskişehirspor'un yaşanması için can suyu vermeye davet eden yönetimin, ilk etapta ilgi gören fakat ardından destek görmeyen kampanyasına, 6 gün içinde dün öğlen itibari ile sadece 16 bin 186 fidan bağışı yapıldı.

HEDEF 10 MİLYON TL
1 milyon fidan ve 10 milyon TL gelir umudu ile çıkılan yolda 2 bin 916 bağışçı, aldıkları fidanlarla kampanyaya dün itibari ile 323 bin 720 TL katkıda bulunmuş oldu.

YÖNETİM HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI
Gelecek sezon 2. Lig'de mücadele etmeye hazırlanan ve bu kampanyadan gelecek parayla transferi açmayı ve iyi bir kadro oluşturmanın hayalini kuran yönetim, kampanyanın henüz beklenilen ilgiyi görmemesi yüzünden zorlu bir süreçten geçiyor.

YÖNETİM KARAR AŞAMASINDA
Genel kurul kararı almamak için direnen ve yola devam etme umudunu bu kampanyaya bağlayan yönetimin, hafta sonu oynanacak Bolu maçı sonrası önemli kararlar alarak, genel kurula gitmesi bekleniyor.