'Bir galibiyetle her şey bitmedi önümüzde çok maç var. Ayağımızın yere sağlam basması gerekiyor' diyen Başkan Erkan Koca, 'Önümüzde çok önemli bir Şile maçı var. Bu maçı kazanıp kendimizi üst sıralara atmak istiyoruz' dedi.

ES TV maçın nabzını tuttu
ESGROUP Spor Servisinden Aytaç Ersoy ve Ahmet Deniz Canoruç ile ES TV kameramanı Mustafa Dizman, geçtiğimiz gün Konya'ya giderek 1922 Konyaspor-Eskişehirspor maçındaki gelişmeleri canlı yayınlarla izleyicilere aktarmıştı. Alınan 1-0'lık galibiyetin ardından Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, Başkanvekili Ulaş Entok, Futbol Şube sorumlusu Özgür Marankoz, Basın Sözcüsü Tamer Yavuz, Siyah Kırmızılı başarılı forvet oyuncusu Onur Arı ve 1-0'lık 1922 Konyaspor galibiyetindeki tek golü kaydeden Arda Okumuş maçına ardından duygu ve düşüncelerini ES TV mikrofonlarına aktardı.

Ayağımız yere sağlam basmalı

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca 'Galibiyet camiamıza hayırlı olsun. Gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Maçtan sonra gittik takımımızı tebrik ettik. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Futbolcularımız yürekten oynadı ve galibiyeti almayı başardı. Futbolcularımıza güvendiğimizi belirtmiştik. Bir galibiyetle her şey bitmedi önümüzde çok maç var. Ayağımızın yere sağlam basması gerekiyor. Şimdi çok önemli Şile maçı var. Taraftarımız olamayacak ama onlar için bu maçtaki mücadelemizi sahaya koyacağız. Maçı kazanıp kendimizi üst sıralara atmak istiyoruz' dedi.

İnşallah yüzleri hep güldürürüz

Eskişehirspor'a galibiyeti getiren golü kaydeden Arda Okumuş, 'Gol atacağıma inanıyordum. Maçtan önce Reha abi ve medya sorumlumuz Furkan abiyle konuşmuştuk. Çok şükür golü atmayı başardım. Evet biz hep son dakikalarda gol yiyorduk ve mağlup oluyorduk. Bu sefer biz son dakikada galibiyete ulaştık. Umarım bu bir başlangıç olur, eski günleri unutturup yeni bir sayfa açmış oluruz. Takım olarak bu galibiyeti Göktuğ kardeşimize armağan ediyoruz. Dediğim gibi gol atacağıma inanıyordum. Serbest vuruşta Kaan Gaman'a 'Benim önümde dur. Ben içeriye koşacağım perdeleme yap' dedim. Çok şükür top da ayağıma geldi golü attım. Çok mutluyum. Bizi buralara kadar gelip destekleyen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu sezon onların yüzü hep böyle güldürürüz' ifadelerine yer verdi.

Çıkışa geçmek istiyoruz

Siyah Kırmızılı takımın forvet oyuncusu Onur Arı yaptığı konuşmada tüm şehrin arkalarında olduğunu bildiklerine parantez açtı. Arı, 'Önemli bir maçtı. Aslında mücadeleye iyi başlayamadık ancak iyi bitirdik. Hep biz son dakikalarda golü kalemizde görüyorduk, bu sefer biz son dakikada gol attık ve kazandık. Tüm şehir bizim arkamızda bunu biliyoruz. İkinci devreye kötü başladık burada kazanıp geçtiğimiz haftaki mağlubiyeti unutturduk. Şimdi Şile maçını da kazanıp çıkışa geçmeyi istiyoruz. Bu galibiyeti hafta içi sakatlanan Göktuğ kardeşimize armağan ediyoruz' ifadelerine yer verdi.

Galibiyeti çok istemiştik

ES TV'ye duygularını anlatan bir diğer isim Eskişehirspor Başkanvekili Ulaş Entok oldu. Başkanvekili Entok, alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarına değinerek, 'Bu haftalık bizi rahatlatan bir galibiyet oldu. Galibiyeti çok istemiştik. Çok şükür almayı başardık. Gol anında kendimizden geçtik. Çok mutluyuz, primi de arttırdık ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz' şeklinde konuştu.

Umarım bir başlangıç olur

Eskişehirspor Futbol Şube Sorumlusu Özgür Marankoz da galibiyet sonrası ES TV'ye konuştu. Marankoz, 'Çok güzel bir galibiyet aldık. Son dakikalarda aldığımız bu galibiyet umarım bir başlangıç olur. Buraya 3 puan için gelmiştik. Daha yeni başlıyoruz, hiçbir şey bitmedi. İnşallah sezon sonunda da böyle sevineceğiz. Hakem olarak da çok zorlandık. 3 tane bizim Konya'nın ise 1 penaltısını vermedi. Daha yeni BAL'dan üst lige çıkan bir hakem. Oldukça zorlandık' ifadelerine yer verdi.

Mücadeleye devam edeceğiz

Siyah Kırmızılı Kulübün Basın Sözcüsü olan Tamer Yavuz, kümede kalmak için mücade etmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Yavuz, 'Şu an konuşmak için çok erken. Biz her zaman söyledik, takımımıza güveniyoruz. Belki sahaya gerçek potansiyellerini yansıtamıyorlardı. Biz mücadele etmeye devam edeceğiz. Sezon sonunda inşallah camiamızın istediği gibi kümede kalırız. Artık biz de mutlu olmak istiyoruz. Maç sonunda gördünüz hem taraftar hem de futbolcular birlikte duygusal anlar yaşadı' dedi.