Sivrihisar Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarda yenilenen caddeler ve sokaklar vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.
Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ilçeye yenilikler getirmeye devam ediyor. Turizmin canlanmasını sağlayan, ardından daha yaşanılabilir ve ferah bir Sivrihisar için çalışmalar yürüten Başkan Yüzügüllü ilçenin çehresini değiştirdi. Doğalgazı Sivrihisar'a taşıyan, elektriklerin yerin altına alınmasını sağlayan ve alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına hız veren vizyoner Başkan Yüzügüllü ve Sivrihisar Belediyesi ekipleri ilçede büyük değişme imza attılar.
Sivrihisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda 35.000 metrekare alanda sıcak asfalt dökümü, 80.000 metrekare alanda kilit taşı döşemesi, 30.000 metrekare alanda begonit taşı döşemesi ve 20.000 metrekare alanda kaldırım tretuvar çalışmaları yapıldı. Ayrıca 2.500 metrekare alanda engelliler için kaldırım çalışması yapılırken, 1.500 metrekare alanda ise bisiklet yolu yapıldı. 2021 yılı genelinde yapılan çalışmalarda toplamda 159.000 metrekare alanda üst yapı çalışması gerçekleştirildi. Devam eden çalışmalarla birlikte yeni yıl itibariyle de Sivrihisar'da üst yapı çalışmaları sürecek. HM