Merhaba…
Okumaya başladığınız bu yazı, benim 'YENİGÜN GAZETESİ' okuyucuları ile tanışma yazım.
Bundan böyle haftanın bir günü 'Sporun Ruhu' isimli köşemde sizlere ulaşıp, başta Eskişehirspor'umuz olmak üzere, gerek İlimiz, gerekse ülkemizdeki spor ve futbol gündeminin nabzını tutmaya ve yorumlamaya çalışacağım.
Yazılarımda zaman zaman hikaye, roman ve müzik dünyasının derinliklerine inip, sanatın estetiği ile sporun ve futbolun ruhunu harmanlayacağım. Kısacası, bir başka gazetede yaklaşık beş yıldır köşe yazarak edindiğim sporla ve futbolla ilgili entelektüel birikimlerimi sizlerle paylaşacağım.
Eskiler: 'Başlamak, bitirmenin yarısıdır' demişler ama başlarken yaşanan heyecanı da göz ardı etmişler galiba.. İnanın, yazı yazmak için klavyenin başına oturduğum şu anda, heyecandan ellerim titriyor adeta. Vücudumdan ılık-ılık boşalan ter de işin cabası.
Dedim ya! Bu, gazetede ilk yazım…
İlkler kadar ilkeler de önemli elbette… Bu bağlamda, Yönetim kademesi ile ilkelerimizin örtüşeceğine inancım tam; ayrıca, şehrimiz basın camiasında önemli bir yeri olan ESGROUP ailesinin gazetelerinden birinde, YENİGÜN de yazacağım için de mutluyum.
Yazıya şimdilik noktayı koyalım ve haftaya spor gündemine ilişkin yazılara başlayacağımızın bilgisini verelim.
Haftaya sizleri de bekleriz efendim!...