ESKİŞEHİR'E GELDİ
CHP'den istifa eden ve Memleket Hareketi'ni başlatan Muharrem İnce, Eskişehir'e geldi. Bir youtube kanalı tarafından Z kuşağı ve siyasi eğilimleri ile ilgili Eskişehir'de yapılan röportajda 17 ve 18 yaşındaki iki gencin Muharrem İnce ve Türkiye siyaseti İLE ilgili düşünceleri epey dikkat çekmişti. Memleket Hareketi'nin Eskişehir temsilcileri de röportaj yapan iki genç ile Muharrem İnce'yi Eskişehir'de buluşturmak için harekete geçti.

TÜRKİYE'Yİ BİRLEŞTİREMEZLER
Bir kafede iki genç ve Memleket Hareketi'ne destek verenlerle bir araya gelen İnce, 'Buraya anlatmaya değil gençleri dinlemeye geldim' dedi. Gençler, İnce'ye 'Türkiye'nin uzaya gitmesi de dahil her projesini destekleriz ama uzay çalışmalarına 5 milyon lira ayırdıktan sonra uzaya gidip gelsek bile anlamı yok' derken, 'İnsanın değişimi kendi içinde başlar biz gençler olarak Meclis'te birbirinin elini sıkmaktan çekinen milletvekillerinin Türkiye'yi birleştireceğine inanmıyoruz' şeklinde konuştu.

SONBAHARDA HERKES GÖRECEK
Kuracağı parti ile ilgili de konuşan İnce, 'Kuracağım parti ile ilgili henüz ortada bir parti yok ama iki ay içinde otobüsün üstüne binip Türkiye'yi karış karış gezeceğim. Sonbahardan itibaren herkes ne olduğunu görecek, biz bunu başaracağız' ifadelerini kullandı. Gazetecilerden soru almayan İnce, etkinlik bitiminde bir süre vatandaşlarla fotoğraf çektirip, Eskişehir'den ayrıldı. HM