Rektörlük Senato Salonu'nda gerçekleşen imza törenine Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Oktay Emir, Anemon Otelleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Akçura, Anemon A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Oğuz Akçura, BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz ve BODER Eğitim Komisyonu Başkanı Dr. Yusuf Günaydın ile turizm sektörü temsilcileri ve öğretim elemanları katıldı. İmzalanan protokoller kapsamında Anadolu Üniversitesi ile Anemon Turizm ve İnş. Tic. A.Ş. ve Anadolu Üniversitesi ile Bodrum Otelciler Derneği arasında mesleki ve eğitsel konularda iş birliği yapmayı sağlayacak usul ve esaslar belirlendi. Protokoller ile Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerinin, Anemon Turizm ve İnş. Tic. A.Ş. ve BODER bünyesinde bulunan konaklama işletmelerinde öğrenim gördükleri bölümlerle ilgili iş alanlarında stajlarını tamamlamalarına olanak tanındı.

GELECEK KONUŞULDU
İş birliği protokolünün ardından Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen 'Otel İşletmeciliğinin Dünü Bugünü Geleceği' adlı söyleşi Turizm Fakültesi'nde gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Oktay Emir'in yaptığı söyleşiye konuşmacı olarak Anemon Otelleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Akçura, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı (BODER) Ömer Faruk Dengiz ve BODER Eğitim Komisyonu Başkanı Dr. Yusuf Günaydın katılım gösterdi.

MUTLULUK DUYUYORUZ
Söyleşinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Emir, 'Hepimiz için anlamlı olan bugün sektörden değerli konuklarımız ve öğrencilerimiz ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Hem söyleşinin hem de iş birliğinin tüm paydaşlara, öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize katkı sağlamasını temenni ediyor, konuklarımıza da katılımları için teşekkürlerimi sunuyorum.' dedi.

KATILIMCILARLA PAYLAŞTI
Konukların öz geçmişleri, deneyimleri ve başarılarının dinleyicilere anlatılmasının ardından Anemon Otelleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Akçura otelciliğe nasıl başladığını ve bu süreç içerisinde yaşadığı tüm deneyimlerini dinleyicilere aktardı. HM