Hazır hissetmiştim
ES TV mikrofonlarına konuşan İsmet Kavuştu, 'Takım çalışması olarak eksiğim vardı ama buraya gelmeden önce bireysel olarak çalışmalarımı yapmıştım. İlk maçta kendimi hazır hissetmiştim. Hacettepe karşısında iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum' ifadelerine yer verdi.

Çok büyük camia
İsmet takıma geliş hikayesini anlatarak, 'Benim menajerlerim Serdar ve Birol abi eski Eskişehirsporlu. Bu formayı giymiş isimler. Isparta'dan ayrılma durumum vardı. Onlar da beni aradılar. Hemen kabul ettim. Eskişehirspor kulübü çok büyük bir camia. Ben altyapıya Altay gibi köklü bir camiada başladım. Gelirken çok heyecanlandım. Taraftarımız büyük ilgi gösterdiler. İlk günden bu yana büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım' dedi.

Taraftar beni çok etkiledi
Deneyimli isim taraftara hayranlığını dile getirerek, 'Taraftarımızın önüne çıkamadım ama deplasmanda oynanan Hacettepe karşılaşmasında kendilerine hayran bıraktıran bir ortam oluşturdular. Beni çok etkilediler. Hepsinin siyah giymesi, birlikte tezahürat yapması inanılmazdı. Zaten ben küçükken eski stadyumdaki maçları çok yakından takip ederdim. Bando Es Es'i hayranlıkla izlerdim' dedi.

Rekabet ortamı katkı sağlar
İsmet, forma rekabetine de parantez açarak 'Takım içinde rekabet olması çok iyi. Benim mevkiimde de bir rekabet ortamı oluşacak. Bu rekabet ortamı takıma büyük katkı sağlar. Herkesi hazır tutar. En ufak bir performans düşüklüğünde biliyoruz ki arkamızda rakibimiz var. O yüzünden bu bolluğun olması çok iyi. Bu başarıyı getirecektir' şeklinde konuştu.

Her şey güzel olacak
İsmet Kavuştu camiaya da seslenerek, '5 Mart'ta yeni bir sayfa açacağız. Taraftarımıza sesleniyorum buradan bizi asla desteklemeyi bırakmasınlar. Yeni bir takımız, bir uyum sürecimiz var. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Eksiklerimizi kapatıyoruz. Uyum sürecini atlattıktan sonra herkes daha rahat edecek. Her şey çok güzel olacak. Taraftarımız merak etmesin' dedi.