ES TV ekranlarında yayınlanan Açıkça programında konuşan İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, yerel seçimlerde yaptıkları ittifakın Eskişehir'de karşılığını göremediklerini söyledi. Kabukçuoğlu, 'İYİ Parti geldikten sonra Türkiye'de muhalefet kavramı değişti' dedi.

EMİNE EDİZGİL'İN BİR AĞIRLI VAR
İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, ES TV'de yayınlanan Açıkça programında Ali Baş, Meltem Karakaş ve Arif Anbar'ın sorularını yanıtladı. Emine Edizgil'in il başkanlığına yakıştığını ve Eskişehir'de bir ağırlığı olduğuna dikkat çeken Kaukçuoğlu, 'Emine hanım Odunpazarı'na belediye başkan adayı oldu ve 55 bin oy aldı. Emine Hanım'ın Eskişehir'de bir siyasi ağırlığı var. Ayrıca Emine Hanım'ın kişiliğinden gelen bir ağırlığı var. Belli bir eğitimi var, insanlara karşı sıcaklığı var. Ayrıca bizim partide bayan olmak ayrı bir önceliktir. Emine Hanım genel merkez tarafından 2 ay önce buraya atanmış bir insan. Bu insanların bir kısmı zaten il başkanı olayım diye gitmişti. Uygun görülmedi' şeklinde konuştu.

2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ
Eskişehir'de 2 milletvekili çıkaracaklarını söyleyen Kabukçuoğlu, 'Şu anki konjektüre göre biz 2 milletvekili kesin çıkartırız. Ben buradaki il başkanlığına aday olmadım, kongreye aday olmadım, milletvekilliğine aday olmadım. Bana talimat geldi. Partiyi kur dediler, kurdum. Kongreye gittik. Aday oldular dediler, aday oldum, milletvekilliğine aday ol dediler oldum. Benden ne isterlerse onu yaparım' dedi.

BİZDEN BAŞKA KİMSEYİ GÖREMEZSİNİZ
Eskişehir'de sahada en çok İYİ Parti'nin olduğunu vurgulayan Kabukçuoğlu, 'Yükselen, parlayan parlak bir parti. Herkesin aday olmak hakkı. Adaylığını koyabilir. Yalnız toplumda karşılığı olan, toplumda sevilen, partiye emek veren kişilerin yeri daha fazladır. Tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları aday olabilir. Partide çalışsın, gelsin, uğraşsın, emek versin bu her zaman istenen bir şeydir. Eskişehir'de çıkın sokağa bizden başka kimseyi göremezsiniz. CHP'yi de göremezsiniz. Biz çalışmakta kimseye fırsat vermiyoruz' diye konuştu.

AKŞENER KADERİ DEĞİŞTİRECEK
'İYİ Parti geldikten sonra Türkiye'de muhalefet kavramı değişti' diyen Kabukçuoğlu, 'Bu hükümet 20 yıldır iktidar. Hep hükümetin kusuru mu? Muhalefetin hiç kusuru yok mu? İYİ Parti geldikten sonra Türkiye'de muhalefet kavramı değişti. Ve bizim genel başkanımız Sayın Meral Akşener bir ülkenin kaderinin değişebileceğini gösterdi. İnşallah bundan sonra çok daha fazlasını göstereceğiz' şeklinde konuştu. HM