MECLİSTE KONUŞTU
Eskişehirspor Kulübü tarafından başlatılan dosyakapat.com kampanyası, Odunpazarı Belediyesi meclisinde gündeme geldi.

ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR
Eskişehirspor Kulübü genel kurul üyesi ve aynı zamanda CHP'li Odunpazarı Belediyesi Meclis üyesi olan Ali Haydar Çelik meclis konuşmasında, şehrin Eskişehirspor kulübü tarafından başlatılan dosyakapat.com kampanyasına destek vermesi gerektiğini söyledi.

ES ES YAŞAMAK İÇİN DERENİYOR
Eskişehirspor'un uzun süredir zor günlerden geçtiğini belirten Çelik, '4-5 yıldır yaşamak için direnen bir kulüp var. Şu anda da fedakarca bir mücadeleye girişen bir yönetim kurulu var.

BORCUN ORTADAN KALKMASI GEREKİYOR
Eskişehirspor'un sorunları, Eskişehir'in sorunudur. Ortada Trabzonspor dosyası diye ciddi bir sıkıntı var. Trabzonspor'a ödenmesi gereken 420 bin Euro'luk bir borç var. Ocak ayında transfer tahtasının açılması için bu borcun ortadan kaldırılması gerekiyor.

HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM
Eskişehirspor'un yeni başarılara imza atabilmesi için destek görmesi gerekiyor. Ticaret Odası, Sanayi Odası gibi odalara ve üyelerine çağrıda bulunmak istiyorum.
Lütfen Eskişehirspor'a destek olun. Eskişehirspor hepimizin. Hep birlikte sahip çıkalım. Lütfen karınca kararınca bu yükün kaldırılmasına destek olun' dedi.

BİZE TEŞEKKÜR ETMEK DÜŞER
Çelik'in konuşmasının ardından söz alan AK Partili meclis Üyesi Murat Özcan ise, 'Eskişehirspor ile ilgili Ali Haydar beyin iyi dilek ve temennilere katılıyorum. Herkesin çaba göstermesi gerekir. Eskişehirspor herkesin markası. Eskişehirspor'a katkı sağlayan kim olursa olsun bize teşekkür etmek düşer' dedi.