Geçmiş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak konuşmasına başlayan Ulupınar, BBP'nin cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR
BBP'nin kendi logosuyla ve adaylarıyla seçime gireceğine dikkat çeken Ulupınar, 'Gazeteciler bizim birlikte mesai yaptığımız yol arkadaşlarımız. Eskişehir basınıyla ilişkilerimiz her zaman iyi oldu. Ülke artık seçim atmosferine girmek üzere. Biz Büyük Birlik Partisi olarak 2018 seçimlerinden beri Cumhur İttifakı'nın bir paydaşı olarak siyasete devam ediyoruz. Şu anda da partimizin yetkili kurumların ve Sayın Genel Başkanımızın da sürekli izah ettiği gibi önümüzdeki seçimlere de BBP kendi logosu ve kendi adı ve kendi adaylarıyla girmek üzere çalışmalarımızı tüm hızıyla yapıyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde yoğun katılımlı miting ve kongreler gerçekleştirdik. Çok kalabalık bir Malatya, Denizli mitingi yaptık. En son Kocaeli'nde kalabalık bir miting organize ettik. Sokakta ve halkta çok ciddi bir teveccüh var. Biz çok büyük paralar harcayıp biz çok büyük anketler yaptıracak imkanlara sahip değiliz. Ama gerçekten insanların ve halkın nabzını sokakta tutuyoruz. Son dönemde hem partimize hem genel başkanımıza çok ciddi bir teveccüh var' diye konuştu.

GENEL BAŞKANDAN DUYMADIK
Mustafa Destici'nin Eskişehir'den 1'inci sıra milletvekili adayı olacağına ilişkin çıkan söylentiler hakkında da konuşan Ulupınar, 'Sayın Genel Başkanımız bir konu arz etmedi. Ama sanırım bu da Eskişehir'de tartışılıyor, konuşuluyor artık hangi çevreleri rahatsız ettiyse Sayın Genel Başkan'ın buradan aday olma süreci. Biz genel başkanın ağzından böyle bir konu duymadık' şeklinde konuştu.