HER TÜRLÜ YARDIMI YAPMAYA HAZIRIZ
Odunpazarı Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Kazım Kurt başkanlığında toplandı. Meclis, gündem maddelerini görüşmeden önce Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7; Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğünde yaşanan depremde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. Odunpazarı Belediyesi'nin deprem bölgesindeki depremzedelerin yanında olduğunu söyleyen Başkan Kurt, 'Türk milleti tasada ve kıvançta bir olmanın getirdiği ferasetle bu işleri aşar. Sabahtan itibaren belediyemize gelen yardım önerilerini duygulanarak izledik. Eskişehirliler felaket bölgesindeki kardeşlerimize her türlü yardımı yapmaya hazır. Sabah da biz OBAK ekibimizi gönderdik' diye konuştu.

TOPLAMA MERKEZLERİ OLUŞTURDUK
CHP Meclis Üyesi Emre Genç de belediyeye bağlı 17 halk merkezinde, aşevinde toplama merkezlerini oluşturduklarını ifade etti. Salı sabahı bir TIR yardımı deprem bölgesine göndereceklerini belirten Genç, belediyeyi arayarak yardım etmek istediğini söyleyen Eskişehirlilere teşekkür etti.

6 MECLİS ÜYESİ SEÇİLDİ
Daha sonra Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği'ne gönderilmek için 4 asil, 2 yedek olmak üzere 6 meclis üyesi seçildi. Buna göre Figen Kahya, Cahide Tetik, Sibel Yeşildal, Halide Deniz asil üye; Sibel Erenoğlu ve Ali haydar Çelik de yedek üye olarak belirlendi. HM