Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Millet İttifakı ortaklarından İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ocak ayında gerçekleşen 3'üncü Olağan İl Kongresinde il başkanı seçilen Emine Edizgil ile bir araya geldi, ardından da partililerle buluştu. Başkan Kurt, İYİ Parti ziyaretinde önce İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil ve il yöneticileri ile bir araya geldi. Edizgil ve il yöneticilerini tebrik eden Başkan Kurt, Edizgil'e başarılar diledi.

YÜZDE 65 OY ALMALIYIZ
Buluşmada konuşan Başkan Kazım Kurt, il kongresinin ardından görev alanlara hayırlı olsun dileklerini iletti. Başarılar dileyen Başkan Kurt, '21 yıldır süren bir tek adam iktidarını, umarım 15 Mayıs günü bitirmiş olacağız. Bu Türkiye için bir zorunluluk. Türkiye için bir kader seçimi. Eskişehir özelinde de ben çok iddialı bir noktada konuşuyorum. Millet İttifakının Eskişehir'de toplam yüzde 65'in altına düşmemesi gerekir. Anket ortalamaları da bunu gösteriyor' dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Başkan Kurt'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Emine Edizgil, 'Önünüzde Türkiye'nin kaderini belirleyecek bir seçim var. Biz bunu artık normal bir seçim gibi görmüyoruz. Biz, Cumhuriyet'i oylayacağız. Ya Cumhuriyet diyeceğiz ya da tek adam rejimi ile devam edeceğiz. Ülkemiz çok zor günler geçirdi. Ekonomik krizin yanında bir de deprem felaketi… Ben depremi afet olarak görüyorum, ama maalesef mevcut iktidar bunu bir felakete çevirdi. 11 ilde meydana gelen çok büyük bir felaket, ama yapılabilecek çoğu şey ilk etapta yapılamadı. İnşallah, tüm bunları milletimiz de göz önüne alır. Önümüzdeki seçimlerde, ben inanıyorum ki Millet İttifakının adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bizim 13'üncü Cumhurbaşkanımız olacak' ifadelerini kullandı. HM