Çok zor geçecek
Amasyaspor'un farklı bir reaksiyon gösterebileceğine değinen Özbayer, 'Amasyaspor maçı gerçekten çok zor geçecek. Rakibimizi iyi analiz ettik. Onlar sezona oldukça iddialı başlamak istediler. Ancak istedikleri gibi başlayamadılar. İyi bir takımlar, benim de 4-5 tane çalıştığım futbolcuları var. Ciddi bütçelerle kuruldular ve hedefleri şampiyonluktu. Bu grubun sürpriz yapabileceği bir takımdı Amasyaspor. Şimdi hoca değişikliği yaşadılar ve farklı bir reaksiyon göstereceklerdir' ifadelerini kullandı.

İnşallah 3 puanla döneriz
Çıtası yüksek ve zor bir karşılaşma olacağına parantez açan Özbayer, 'Erbaaspor'da çalıştığım için Amasyaspor camiasını biliyorum. 2 haftadır yeni stadyumlarında maçlarını oynuyorlar. Taraftar desteğini de arkalarına alacaklardır. Bizim için çıtası yüksek ve zor bir karşılaşma olacak. Ancak takımıma bu maçta güveniyorum. Kolay kolay pes eden bir takım olmayacağız bu dakikadan sonra. Kaybetmeden döneceğimize inanıyorum, inşallah 3 puanla döneriz' dedi.

İstediğimiz seviyede değiliz
17-18 puan toplamak istediklerini aktaran Özbayer, 'Takım istediğim seviyeye henüz ulaşmadı. Bazı futbolcuların gelişimi daha hızlı oluyor, bazıların ki ise daha yavaş oluyor. Ekstra antrenmanlarla eksikleri kapatmaya çalışıyoruz. Şu an takım istediğim seviyenin %40-50 civarında. Gösterdiği performans yarı yarıya… çok potansiyelli bir takımım var. Gençliğin verdiği hatalar olacak bunları en aza düşüreceğiz. Benim hedefim ilk yarıda 17-18 puan toplamak, bu puanı görmemiz lazım' dedi.