Hafta içi şehirde başlatılan bilet kampanyasının olumlu bir sinerji oluşturduğunu da aktaran Kaptan Sezgin, 'Eskişehirspor büyük bir camia. Birlik ve beraberlik içinde olunursa, en azından küçük bir hareketliliğin bile şehri nasıl ateşlediğini gördük. Bunun artarak devam etmesi lazım' dedi.

ES TV'YE KONUŞTU
TFF 2. Lig'de ikinci yarı perdesini sahasında ve taraftarı önünde aldığı 2-1'lik Karacabey Belediyespor galibiyeti ile geride bırakan Eskişehirspor'da, takımın en tecrübeli ismi olan Kaptan Sezgin Coşkun, alınan 3 puanı soğuk havada kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara hediye ederek teşekkür etti. Maç sonrası ES TV'ye konuşan Kaptan Sezgin, 'Öncelikle geçtiğimiz hafta yaşanmış bir trafik kazası sonrası futbolcu arkadaşımız Ahmet Çalık'ı kaybettik. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Türk futbolunun başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Üzücü bir olaydı. Ama hayat da bir şekilde devam ediyor.

KAZANMAMIZ GEREKİYORDU
Bizim de önemli bir maçımız vardı. Bir üst sırada yer alan rakibimizle oynuyorduk. Umudumuzu devam ettirebilmemiz için kazanmamız gerekiyordu. Kümede kalma isteğimizi daha da ateşlendirmemiz gerekiyordu.

BİRAZ PANİKLEDİK
Maçın başları biraz sıkıntılıydı. İstediğimiz oyunu sahada sergileyemedik. 30'unu dakikadan sonra daha oturaklı bir oyun oynadık. İlk devrenin sonunda golü bulup soyunma odasına üstün gitmek bizi daha fazla ateşledi. İkinci yarıda hem skoru korumak hem de rakip kaleye gidebilmek adına kontrollü oynadık. 2-0'ı yakaladıktan sonra rahatladık gibi oldu ama 2-1'den sonra yine panikledik. Önemli olan kazanmaktı' dedi.

ÖZGÜVENİMİZİ ARTTIRMAK GÜZEL OLDU
Zorlu bir lig yarışının kendilerini beklediğini ve bu hafta deplasmana çıkacaklarını da aktaran Sezgin, 'Haftaya transferler bakımından ligin flaş takımlarından Şanlıurfaspor deplasmanına gideceğiz. O maçtan önce hem moral kazanıp hem de özgüvenimizi arttırmak güzel oldu' şeklinde konuştu.

ESKİŞEHİRSPOR BÜYÜK BİR CAMİA
Diğer taraftan havanın soğuk olmasına rağmen tribünlere gelerek arma ve renkleri destekleyen taraftarlara da teşekkür eden Kaptan, 'Bu soğuk havada buraya gelip bizi destekleyen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Hafta içi şehirde bir kampanya başlatıldı. Böyle bir sinerji olunca bu takıma da yansıyor. Eskişehirspor büyük bir camia. Birlik ve beraberlik içinde olunursa, en azından küçük bir hareketliliğin bile şehri nasıl ateşlediğini gördük. Bunun artarak devam etmesi lazım. Saha dışındaki birlik ve beraberlik artarsa bu sene kümede kalacağımızı düşünüyorum' dedi.

KENDİMİ TARAFTAR GİBİ HİSSEDİYORUM
Maç sonrası taraftarlarla birlikte yaşanan sevinç anında, taraftarların 3'lü çektirmesine de değinen Sezgin, '2007'den beri buradayım. İlk defa taraftarların isteği üzerine 3'lü çektirdim. Onların sevgilerini her zaman hissediyorum. Maçta olsun dışarıda olsun sevgilerini sürekli gösteriyorlar. Ben de onları seviyorum. Kendimi bir futbolcu gibi değil taraftar gibi hissediyorum. Çok teşekkür ediyorum' dedi.