5 gün dinlendiler
Mücadele ettiği TFF 3. Lig'de son derece kötü bir sezon geçiren ve 17 maçlık ilk devreyi 10 puanla son sırada tamamlayan Eskişehirspor'da teknik heyet 2-1 kaybedilen Nevşehir Belediyespor maçı sonrası takıma 5 gün izin vermişti. Verilen izin geride bıraktığımız cumartesi günü son buldu. Öğlen tesislerde toplanan ekip saat 15.00'te ikinci devrenin ilk antrenmanını Teknik Direktör Emre Özbayer ve yardımcıları gözetiminde yaptı.

İlk antrenman yapıldı
Teknik Direktör Emre Özbayer antrenman öncesi futbolcularına yeşil sahada bir konuşma gerçekleştirdi. Özbayer, takımın kümede kalma potansiyeline sahip olduğunu aktardı. Tesislerde ısınma koşusuyla başlayan antrenman, 5'e 2 çalışmasıyla devam etti. Çalışma, alan oyunuyla tamamlandı. Bugün de antrenman yapan ekibin kampa gidip gitmeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.

Devre 15 Ocak'ta başlayacak
Yönetim ile teknik heyet arasında yapılacak olan görüşme sonrası kamp yapılıp yapılmayacağı belli olacak. Ligde ikinci devrenin ilk haftası ise 15 Ocak tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) henüz 18'inci haftanın programını açıklamadı. Eskişehirspor ligin 18'inci haftasında deplasmanda 3-2 kaybettiği Kocaeli ekibi Belediye Derincespor'u Eskişehir'de konuk edecek.