Eskişehir'dekiler de katılsaydı
Başkan Kazım Kurt, 'Burada sanki Eskişehirspor'u bu hale Kazım Kurt getirdi gibi bir sonuç çıkıyor burada. Böyle bir şey yok. Kazım Kurt Eskişehirspor'a karşı görevlerini yerine getirdi. Getirebildiği ölçüde getirmeye de devam eder. Ama bu benzin istasyonu olmazsa olmaz diye bir şey yoktur. 65 bin TL muhammen bedel tespit edilmiş, ihale 130 bin TL ile sonuçlanmış. Herkes katılabilir. 50-60 tane benzin istasyonu olan bir firma gelmiş almış. Bu firma Çorum'dan gelip ihaleye katılabiliyorsa Eskişehir'dekiler de katılsaydı' dedi.

'Sitemlerini doğru bulmuyorum'
'Taraftarımızın sitemini doğru bulmuyorum' diyen Başkan Kazım Kurt, 'Kanuna aykırı bir şey yapma şansım yok. Eskişehirspor girseydi alırdı. Diğerleri bahane. Diyorlar, '5 Milyon TL peşin istemişsin Eskişehirspor'da yok' bunlarda da olmayabilir. Eskişehirspor alırdı başka bir yere satardı, kiralardı. Daha önce böyle olmuş. Ben Eskişehirsporluluğumu hiç kimseye tartıştırmam. Zamanı gelir doğru hamleleri yapan insanlarla birlikte yine biz Eskişehirspor'a sahip çıkarız' şeklinde konuştu.

'Biz zor günlerin adamıyız'
Başkan Kurt, geride bıraktığımız pazartesi günü Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mehmet Şimşek ile görüştüğünü belirtti. 'Biz zor günlerin adamıyız' diyen Başkan Kurt, 'Yenildiği zaman kimse yanına gelmez ben gelirim. Pazar günü takım Edirnespor'a 3-1 yenildi pazartesi günü Başkan Mehmet Şimşek ile görüştüm. Bu yönetimin tek başına yalnız bırakıldığı halde bu takımı toparlayıp sahaya çıkarabilmesi bile başarıdır' ifadelerine yer verdi.

'Zor şartlarda ayakta tutuyorlar'
Takımın maç kazanması gerektiğini ifade eden Başkan Kurt, 'Ben de Odunpazarı Belediyesi olarak yapabildiğim ölçüde desteğimi yapıyorum. Onlar da bunu biliyor. Amacımız Eskişehirspor'u bu sezon bu ligde bırakmak. Umut bitmemiştir. Ama takımın 3-5 maç kazanması gerekir. Tablo bu. Bugünkü yöneticiler çok zor şartlarda kulübü ayakta tutuyor. Bu çocuklarla bu ligde ancak bu kadar olur. Devre arası takviye şarttır diye düşünüyorum' dedi. HM