Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt hem MHP hem de AK Parti yetkililerine yaptığı konuşmada destek verilecekse şimdi desteğin verilmesi gerektiğini belirtti.

Müjdeler vereceğiz denilmişti
Geçtiğimiz akşam gerçekleşen mecliste Odunpazarı Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ali Haydar Çelik, MHP Eskişehir yetkililerine 'Kasım ayında Eskişehirspor için bir müjde vereceğiz ve katkı sağlayacağız' sözlerini hatırlattı. Çelik, 'Eskişehirspor zor bir süreçten geçiyor. Maddi sıkıntılar var. Kulüp bir genel kurul süreci geçirecek. Merak ediyorum, Kasım ayında MHP bir müjde verecekti. O müjdeye ne oldu. Ocak ayına girildi artık. Verilen sözler tutulacak mı? Eskişehirspor'a ciddi katkı maddi kaynak sağlayacak müjdeler vereceğiz denilmişti. İnşallah verecekleri müjde ile Eskişehirspor'un transfer tahtasının açılmasına katkı sağlarlar' dedi.

'Yapacaksanız şimdi yapacaksınız'
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise 'Eskişehirspor'a bir şey yapacaksanız şimdi yapacaksınız. Bundan sonra yapılacak işin hiçbir yararı olmaz. Eskişehirspor ocak ayı içinde transferi açıp yeni bir takım kurmadığı taktirde bir aşağı kümeye düşecektir. Dolayısıyla sürprizde biraz geç kaldı. Kasımda yapmanız gerektiği halde bugün de bir belirsizlik içinde olması samimiyetsiz olduğunuzu gösteriyor. Sadece maça gidip, protokolde oturmakla Eskişehirspor'a destek olunmaz. Eskişehirspor'a destek olacaksak herkesin zamanında ve yerinde hareket etmesinde yarar olduğunu vurgulamak isterim' ifadelerini kullandı. HM