2022 yılını geride bırakıp, 2023 yılına girdiğimiz şu günlerde, sinema severleri bu yeni yılda hangi filmlerini beklediğine bakalım. Yeni yıl yeni umutlar şeklinde nitelendirilir, her konuda ve iş kolunda olduğu gibi sinema dünyası için de yeni ve biz seyircileri duygudan duyguya geçirecek filmler demek. 20223 yılında çıkacak filmlerden 5 tanesi sizlerle.

1- 20 Ocak 2023 – Babylon
1920'lerin Hollywood'unda geçen bir dönem filmi olacak olan 'Babylon'un yönetmen koltuğunda Damien Chazelle oturuyor.

2- 27 Ocak 2023 – Çizmeli Kedi: Son Dilek
Çizmeli Kedi: Son Dilek, 9 canının 8'ini acımasızca harcayan Çizmeli Kedi'nin maceralarını konu ediyor. Çizmeli kedi macera tutkusunun ona çok pahalıya mal olduğunu keşfeder. Macera tutkusunun bedelini 9 canından 8'ini harcayarak ödeyen Çizmeli Kedi, son bir maceraya atılır. Efsanevi Son Dilek'i bulmak için destansı bil yolculuğa çıkan Çizmeli Kedi, amacına ulaşabilirse dokuz canını yenileyebilecektir.

3- 24 Mart 2023 – John Wick: Chapter 4
Film, köpeğinin öldürülmesi üzerine yeniden yeraltı dünyasına karışan eski bir suikastçının maceralarının anlatıldığı John Wick filminin dördüncü devam halkasıdır. John Wick karakterine hayat veren Keanu Reeves, dördüncü devam halkası için bir kez daha kamera karşısına geçiyor.

4- 17 Şubat 2023 – Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Marvel aleminin sevilen süper kahramanlarından biri olan Ant-Man'in üçüncü devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Peyton Reed oturuyor.

5- 3 Mart 2023 – Creed III
Creed filminin üçüncü devam halkası olan yapımın senarist koltuğunda Zach Baylin oturuyor. Filmin başrolünü bir kez daha Michael B. Jordan üstleniyor.