BAŞKAN SESSİZ
Sessiz sedasız 2. Lig'e düşen Eskişehirspor'da, tarihin en kötü iki sezonunu yaşatan yönetim kurulundan ilk özür geldi.
Başarısızlığın mimarı Başkan Mustafa Akgören ve üst düzey yöneticiler, 2. Lig'e düşen arma ve renkler konusunda sessizliğini korurken yönetim kurulu üyesi Özgür Marankoz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, camiadan özür dileyerek helallik istedi.

ÜZDÜĞÜMÜZ HERKES HAKKINI HELAL ETSİN
Marankoz yaptığı paylaşımda, 'Öyle ya da böyle Süper Lig'e çıkan takımların kutlama görüntülerini izlerken içim daralıyor, gözlerim doluyor. Son parasıyla forma alan, çocuğunun rızkıyla kulübe üye olan insanlara bu mutluluğu tekrar yaşatmaya mecburuz şehir olarak. Üzdüğümüz herkes hakkını helal etsin...' dedi.

BU KADAR REZİL OLMAMIŞTIK
Eskişehirspor yöneticisi Özgür Maragoz'un bu paylaşımının altına yorum yapan taraftarlardan Mert Demirel, 'Kişisel algılamayın ama ne eski 2 malum başkana ne de bu zehir gibi 2 seneyi bize yaşatan bizim gurbette boynumuzu eğdiren kafasını hala kuma gömen yönetime hakkım helal değil. İyisi ile kötüsü ile yaptıklarınız için teşekkürler... Eskişehirspor tarihinde bu kadar rezil olmamıştır' yorumunu yaptı.

TARİHE GEÇTİNİZ
Taraftarlardan Özgür Çağatay, 'Seneye de böyle olacaksa bizi daha üzmeyin. Yeter artık. Kongre olsun. Parası olan birileri mutlaka sahip çıkacaktır. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz ama bazı şeyler olmuyor şehir bir defa daha küme düşmeyi kaldıramaz. 2 sene küme düşerek tarihe geçtiniz' dedi.

PARAŞÜTSÜZ DÜŞERİZ
Erhan Kenar, 'Samimi niyetinizden cefakar çalışmamızdan şüphemiz yok lakin, mevcut kadro ve anlayışla 3. Lig'e paraşütsüz düşeriz. Basın toplantısı yapsanız hedefiniz planımız nedir öğrensek' yorumunu yaptı.

YOK EDEBİYATI YAPMAYIN
Yiğit Eryörük ise, 'Son parasıyla forma alan çocuğunun rızkıyla kulübe üye olan kişilere yaşattığınız bu iki seneyi asla unutmayacağız. 54 maç 4 galibiyet içinize siniyorsa yönetimde kalmaya devam edin ama etmiyorsa daha fazla 'eskiden tesislerde elektrik yoktu, o yoktu' edebiyat yapmayın lütfen' dedi.