BEBKA'nın katkılarıyla gerçekleşecek olan 30. dönem kurslarına 360 kişi başvuruda bulunurken, seçme sınavında başarılı olan 138 kişi ücretsiz eğitim almaya hak kazandı.

BAŞARILI MİSYONUMUZ SÜRÜYOR
Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, sanayideki kalifiye eleman boşluğunu doldurma noktasında önemli bir misyon üstlendiklerini aktararak, MEGEM'in 11 yıldır bu görevi başarıyla sürdürerek Eskişehir sanayisine yeni kalifiye işgücü kazandırdığını ve binlerce genci iş sahibi yaptığını söyledi. Başkan Küpeli, her kurs dönemi olduğu gibi yeni dönem kurslarına da yoğun bir ilgilinin olduğunu aktardı.

KURS SAYISI DÖRDE YÜKSELDİ
Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Üyesi ve MEGEM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Samet Özkaya, yeni dönemde kurs sayısını dörde çıkardıklarını belirterek, 'Eğitimlerimiz ise sabah ve öğle olmak üzere 2 ayrı grup halinde yapılacak' diye konuştu. Özkaya, eğitimlerin 17 Ekim Pazartesi günü başlayacağını, 2,5 aylık sürede 400 saat sürecek olan eğitimleri başarıyla bitiren kursiyerlere sertifika vereceklerini ve kurs sonunda işe yerleştirildiklerini ifade etti. HM