ALACAKLARI ÖDENMEDİ
Sözleşme yenilemediği için yönetimin son haftalarda maç kadrosuna almadığı Mehmet Özcan, Eskişehirspor camiası ile vedalaştı.
Eskişehirspor Kulübü ile 31 Mayıs tarihi itibari ile sözleşmesi sona erecek oyuncu, alacakları ödenmediği gerekçesi ile sözleşmesini tek taraflı fesih ederek Eskişehirspor ile yollarını ayırmıştı.

HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM
Sosyal medya hesabından Eskişehirspor camiasına veda eden oyuncu, şu açıklamayı yaptı; 'Değerli Eskişehirspor camiası; 5 yıl önce büyük bir heyecanla geldiğim ve ilk profesyonelliğe geçiş yaptığım bu kulüpte en büyük hedefim olan büyük Eskişehirspor taraftarının önünde oynama hayalimi çok şükür gerçekleştirdim.
Sahaya adım attığım ilk andan itibaren bu güçlü taraftarın desteğini her zaman yanımda hissettim ve bu destekle her geçen gün daha güçlü bir futbolcu yapısına büründüm.

BENİM İÇİN ÖZEL KALACAK
Şunu bilmenizi isterim ki birçok şeyin ilkini yaşadığım, çok değerli duygular beslediğim bu kulüp ve taraftarı benim için hep özel kalacak.
Eskişehirspor'da yaşanan tüm gelişmelere rağmen sahiplenme duygusu ile formamı bugüne kadar terletmeye devam ettim.

TEŞEKKÜR EDİYORUM
Bugün itibariyle 2016 yılında kapısından girdiğim Eskişehirspor kulübünden ayrılmış bulunmaktayım.
Üzerimde emeği geçen tüm hocalarıma, yöneticilere, kulüp çalışanlarına, takım arkadaşlarıma ve siz değerli Eskişehirspor taraftarına her şey için çok teşekkür ederim. Sağlıkla kalın.'