Eskişehirspor, 32'nci haftada deplasmanda Ege temsilcisi Menemenspor'a konuk olacak.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Mücadele saat 20.30'da başlayacak ve Eskişehirspor prestij niteliğindeki maçtan puan ya da puanlarla ayrılmaya çalışacak.

Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?

Menemenspor - Eskişehirspor maçı TRT ekranlarından şifresiz ve naklen yayınlanacak. Ayrıca karşılaşma beIN Sports Max HD1 kanalında da canlı olarak seyirciyle buluşacak.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Bu akşam saat 20.30'da başlayacak olan Menemenspor – Eskişehirspor mücadelesinde Gürcan Hasova düdük çalacak.

5'inci randevu olacak

Eskişehirspor ile Menemenspor daha önce 4 kez karşı karşıya geldi. İki ekip ilk olarak 3 Aralık 2015'te birbirlerine rakip oldu. Ziraat Türkiye Kupası maçını Eskişehirspor 1-0 kazandı. Geride kalan 4 maçta Eskişehirspor rakibini 2 kez yenerken, 1 kez kaybetti. 1 maçta da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Ligin ilk devresinde Eskişehir'de oynanan müsabaka 2-2 sona ermişti. Eskişehirspor rakip filelere 7 gol atarken kalesinde 5 gol gördü.

Menemenspor için kritik maç

Eskişehirspor'u ağırlayacak olan Menemenspor'da teknik patron Ümit Karan, bu hafta kümede kalışlarını ilan edeceklerine inandığını söyledi. Genç teknik adam, 'Önemli avantaja sahibiz. Biz ilk önce kendi maçımıza odaklanacağız. Eskişehirspor müsabakasını kazanıp Akhisarspor'un kaybını bekleyeceğiz. Ben ligde kalacağımıza yürekten inanıyorum' diye konuştu. Ankara'yı da evinde 2-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Olası puan eşitliğinde sarı-lacivertliler iki rakibine de ikili averajda üstün durumda bulunuyor. Hafta sonu Menemenspor evinde Eskişehirspor'u yendiği ve rakiplerinin ise puan kaybı yaşadığı takdirde sarı lacivertliler kümede kalışını da ilan edecek.