CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, ilçe yöneticileri ve parti üyelerinin de yer aldığı alan çalışmasında Başkan Kurt ve Çınar, son olarak Şair Fuzuli Caddesi ve İstiklal Mahallesi Başarılı Sokakta bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Şair Fuzuli Caddesi üzerinde bulunan market, kasap, restoran, taksi durakları ve işyerlerini gezdi. Başkan Kurt, esnafın derdini ve çözüm önerilerini dinleyerek notlar aldı. Başkan Kurt ve Çınar, kiminle konuşursa konuşsun esnafın da vatandaşın da ortak sorunu; ekonomik kriz, hayat pahalılığı, temel tüketim malları fiyatlarının yüksekliği ve işsizlik oldu.
Esnafın derdi ise fiyatların yüksekliği nedeniyle satışların düşüklüğü oldu. Esnafla konuşan Başkan Kurt, 'Türkiye düzgün yönetilemiyor. Ülkemizin ve ekonominin hali ortada. Aylardır esnaf ve vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Herkesin ortak sorunu hayat pahalılığı oldu. Bu ülkeye düzgün bir ekonomi gerekiyor. Bu ülkeyi yönetemeyenler yüzünden geldiğimiz durum ortada. Ülkenin kalkınması ve ekonominin düzenlemesi gerekiyor. Yurttaşlarımız artık mağdur olmasın. Düzgün bir ekonomi için yurttaşlarımız, gereken cevabı sandıkta vermeli' dedi. HM