Şehrin adına oynayacaklar
İlk olarak geride kalan hazırlık maçlarını ve takımın durumunu değerlendiren Başkan Mehmet Şimşek, 'Siz de seyrediyorsunuz bazı futbolcularımız üstüne katmış bazı futbolcularımızda düşüş var. Bu lig zaten zor. Bu ligin zor olduğunu herkes biliyor. Mücadele ligi. Bize genç takım diyorlar, genç takım gibi bir şey kabul etmiyoruz. Daha önce de söylemiştim. Bu takım iki sezondur birlikte oynuyor. Eskişehirspor armasını taşıyacaklar. Şehrin adına oynayacaklar. Tecrübesizmiş, gençmiş konularını kapattık biz' ifadelerini kullandı.

Kulübe öyle bir cephe alınmış ki…
Başkan Şimşek, şehirden umudu kestiklerini bir kez daha yineleyerek, 'Hep söylüyoruz, üstüne basa basa söylüyoruz; şehirden umudu kestik. Milletvekilinin gelmediği tesise bakan getiriyoruz, tesis sözü alıyoruz. Eskişehirlilerin yaptırmadığı formalar için Gaziantepli buluyoruz, Urfalı buluyoruz, Ankaralı buluyoruz yaptırıyoruz. Kulübe öyle bir cephe alınmış ki biz de şansımızı şehir dışında arıyoruz. Ahmet Başal hocamız geçen sezondan beri yardım ediyor. Kulübümüze otobüs verdi tekrar teşekkür ederiz' şeklinde konuştu.




Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu, 8 Haziran'da Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ne gelerek Eskişehirspor altyapısı için yeni tesis müjdesi vermişti.