Muzaffer'in 7 aydır ESOGÜ Tıp Fakültesi'nde yattığını söyleyen İsmail Kiraz, oğlu için zamanın daraldığını, bir an önce Zolgensma ilacını alması gerektiğini ifade etti. Muzaffer'in şu an 6 kilo olduğunu ve ilacı alabilmesi için 13 kiloyu geçmemesi gerektiğini belirten Kiraz, kampanyaya destek çağrısından bulundu.

'DEVLETİMİZ EL ATSIN'
'Muzafferim için zaman daralıyor' diyen Kiraz, 'Muzafferim hala yoğun bakımda. 7 ay oldu. Dişleri çıkmaya başladı. O yüzden biraz ateşleniyormuş. Muzaffer şu an yaklaşık 6 kilo. 13 kiloyu geçmemesi lazım. Yaş kriteri var. 2.5 yaşını da doldurmaması lazım. Kısa zamanda bu ilacı alması lazım. Devletimiz el atsa bu ilacı tüm SMA'lı çocuklarımız alsa. Zaman daralıyor. Bütün çocuklarımızın zamanı daralıyor' diye konuştu.

MUZAFFER'İ UNUTMASINLAR
Muzaffer'in bu bayramda yanında olamayacağını fakat oğlunun diğer bayramları görmesini istediğini söyleyen Kiraz, 'Hamamyolu Caddesi'nde, Esnaf Sarayı önündeve Hanımeli Sokak'ta stantlarımız var. Valilik gözetimi altında hesap numaralarımız da var. Umarım tez zamanda para toplanır. Muzafferime destek olun. Muzafferime umut olun. Öksüz yavrum. Desteklerinizi bekliyoruz. Yüzde 43'e geldi kampanya şu an. Eskişehir halkımız bayramda Muzafferimi unutmasınlar. Muzaffer bu bayram yanımda değil ama diğer bayramlarda yanımda olsun istiyorum. Diğer bayramları görsün istiyorum' şeklinde konuştu. HM