İNTERNET PAKETİ ALDILAR
Gençler bir araya gelerek fikir üretsin, kişisel gelişimlerine katkıda bulunsun diye Odunpazarı'nda gençlik merkezleri açan; gençlere barınma ve ulaşım sorunlarının çözümünde destek olan; Türkiye ve Eskişehir'de bir ilke daha imza atarak Odunpazarı Dinleme, Diyalog, Dayanışma (3D) Gençlik Festivalini düzenleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, gençlere yılbaşında internet paketi hediye ediyor. Emek Gençlik Merkezi ve Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi'ne başvurarak internet paketlerini alan öğrenciler, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a teşekkür etti. Bazı derslerini, ödevlerini internet ortamında yaptıklarını belirten gençler, 'Sosyal medya üzerinden de arkadaşlarımızla görüşüyor, sosyalleşiyoruz. İnternet artık bizim için vazgeçilmezler arasında ve çok ihtiyacımız oluyor. Derslerimizi ve ödevlerimizi internet ortamında yapıyoruz. Derslerimiz için videolar izliyoruz. Başkan Kazım Kurt'a hediyesi için ve bizi düşündüğü için teşekkür ediyoruz' dedi.

'ÇOK MUTLU OLDUK'
Kazım Kurt'un internet paketi hediyesinin çok anlamlı ve özel bir hediye olduğunu dile getiren Osmangazi Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliği 2. Sınıf Öğrencisi olan Zeynep Aydoğan, bazı derslerin ya da kursların online ortamda olduğuna dikkat çekti. Gençlerin sosyal medyayı aktif olarak kullandığını da vurgulayan Aydoğan, 'Ben çok beğendim bu hediyeyi. Çok mutlu oldum. Hediyeyi bize ulaştıran Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi'ne de ayrıca teşekkür ediyorum' diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Çok mutlu olduklarını anlatan Anadolu Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliği 2. Sınıf Öğrencisi Zümrüt Sürmeli, 'Bizim için çok gerekli bir hediye. İnternet günümüzün çok önemli bir aracı. Hem derslerimize girmek hem de sosyal medyayı kullanmak için çok önemli. O nedenle çok teşekkür ederiz' dedi.

'İŞİMİZE YARAYACAK BİR HEDİYE!'
Ceren Özdemir Gençlik Merkezi'ne gelerek hediye internet paketini alan öğrencilerden birisi de Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi Müzeyyen Balcı. İnterneti çok aktif kullandıklarını belirten Balcı, bu hediyenin kesinlikle işlerine yarayacağını söyledi. Başkan Kurt'a teşekkür eden Balcı, 'Gayet güzel bir hediye' şeklinde konuştu.

DERSLERDE KULLANACAĞIZ
İnternetin kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Fatma Büşra Avcı, 'Bizim derslerimize de katkısı oluyor. İnternetimiz bittiğinde hiç bir şey yapamıyoruz. O nedenle Kazım Kurt'a bu hediyesi için teşekkür ederiz. Ben interneti en çok öğretici videolar izlemek için kullanıyorum. Kesinlikle işime yarayacak bir hediye' dedi.

BÜYÜK DESTEK OLDULAR
Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi 3. Sınıf Öğrencisi Gülsüm Kanıt, 'Öncelikle Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İnternet bizim için vazgeçilmez bir şey. Derslerimiz de online olduğu için bir çok dersimize internet üzerinden giriyoruz. Bize çok büyük bir destek oldu' diye konuştu.