Sınavlara hazırlanan ve kitap fiyatlarında yaşanan artışla mağduriyetleri katlanan ihtiyaç sahibi öğrencilere, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un talimatı ile konu anlatımlı soru bankaları dağıtıldı. Halk Market tarafından 500 8'inci sınıf, 500'de 12'nci sınıf olmak üzere toplam 1000 öğrenciye soru bankası dağıtıldı. Kitaplar, Halk Market'te kaydı bulunan ihtiyaç sahipleri ailelerin çocukları ve Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezlerine kayıt yaptıran 8. ve 12. sınıf öğrencilerine verildi.

ÖĞRENCİLERE MEKTUP
Halk Market'e gelerek, kitaplarını alan öğrenciler, kendilerine verdiği destek için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a teşekkür etti. Kitapların içine konulan mektupla öğrencilere seslenen Başkan Kurt, mektubunda şu sözlere yer verdi: 'Kıymetli öğrenciler… Odunpazarı Belediyesi olarak, mesleki geleceğinizi, belki de hayatınızı belirleyecek olan sınavlara hazırlanma sürecinizde sizlere sunduğumuz bu kitapların sınavlardaki başarınıza katkı sağlayacağına inanıyorum.
Sevgili gençler, Bilgi ve iletişim teknolojilerinin insan hayatının her alanını, her anını etkilediği bir çağda yaşıyoruz. Yeni bilgiler, fırsatlar ve araçlar, öğrenme ve öğretme süreçlerimizi en önemlisi de hayata bakış açımızı, beklentilerimizi etkiliyor. Sizler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize işaret ettiği bilimin ve aklın yolundan ayrılmayın. Evet, bu sınavlar çok önemli, ama hayatınızın sonu da değil. Sınav sisteminin sizleri birer yarış atına çevirerek; hayatınızı saatlerle sınırlamasına asla izin vermeyin. Derslerinize, sınavlarınıza çalışın; ancak hayal etmekten, gelecek güzel günlere inanmaktan kısacası umut etmekten de vazgeçmeyin. Sizlere derslerinizde, sınavlarınızda ve hayatınızda başarılar diliyorum. Odunpazarı Belediyesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın.' HM