SEZONUN EN KRİTİK MAÇI
Eskişehirspor, ilk yarının perdesini Pazar günü sahasında ve taraftarı önünde oynayacağı Ankara Demirspor maçıyla kapatacak.
9 puanla ligde kalma yolundaki rakiplerinin 9 puan gerisinde yer alan Siyah Kırmızılı takımın, hem rakipleri ile arasındaki puan farkını düşürmek, hem de ligde kalma umutlarını ligin ikinci yarısına taşıması adına, bu karşılaşmada galip gelmekten başka çaresi yok.

ES ES'İN KOZU TARAFTARI
Pazar günü soğuk ve karlı bir havada başkent temsilcisi ile saat 13.00'te karşılaşacak Eskişehirspor'un, bu maçta en büyük kozu ise taraftarları olacak.
Sezonun en kritik maçı sayılan Ankara Demirspor karşılaşması için hazırlıklarına devam eden Siyah Kırmızılı futbolcular ve teknik kadro, taraftarının büyük desteği ile çıkacağı maçtan galibiyetle ayrılmak için kenetlenmiş durumda.

ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN
Son yıllarda taraftarının verdiği mücadele sayesinde yaşam savaşını sürdüren ve ayakları üzerinde durmaya devam eden Eskişehirspor, her zamankinden daha fazla taraftarının desteğine ihtiyacı olduğu bu günlerde, Ankara Demirspor maçında taraftarlarını daha güçlü bir şekilde omuz omuza tribünlerde görmek istiyor.