ESGROUP'TAN ZİYARET
ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş, ES TV Genel Yayın Yönetmeni Şener Çetin, Anadolu Gazetesi Yazı İşler Müdürü Hilal Köver, Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Seda Uçar Kale, Sonhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ayşegül Hümmet, ESGROUP Haber Koordinatörü Meltem Karakaş ve ES TV Kameramanı Can Catker, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler'i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Demirdaş, Metin Güler'e hayırlı olsun temennisinden bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

MECLİS YÜZDE 55 GENÇLEŞTİ
ETO Meclisi'nin yüzde 55 oranında gençleştirdiğini ve yaş ortalamasının 44 olduğunu belirten Güler, 'Genç arkadaşlarımıza çok güveniyorum. Bu gençler gelecekte Eskişehir'de çok iyi işlere imza atacaklar. Kendi alanında kendini ispatlamış arkadaşlar bunlar. Onlara bir alan açmak lazım. Onlara sorumluluk verdim ben. Çok güveniyorum onlara. Gençleştirmek benim hayalimdi. Yüzde 55 gençleştirdik meclisi. Yaş ortalaması gerçekten düştü ETO'da. İnisiyatif alma işinde başarılı olabilirler' dedi.

ESKİŞEHİR ÖNE ÇIKIYOR
Eskişehir'in öne çıkmasında şehirde yaşayan insanların şehre kattığı değerin de önemli bir payının olduğunu vurgulayan Güler, 'Bizim kentimiz butik bir kent aslında. Kentte işler aslında çok rahat yürüyor. Herkes birbirini çok net tanıyor, herkesin ticari ilişkisi var, akrabalık ilişkisi var, sosyal ilişkisi var. Anadolu'nun diğer kentlerinde inanın bu heyecanı duyamazsınız. Her yere gidiyoruz. Buraya gelen misafirlerimiz nasıl bir kent böyle diyorlar. Bu kentin bu kadar öne çıkmasının nedeni aslında bizleriz. Bu kentte yaşayanlar bu kentin zenginliklerini ortaya çıkarıyorlar. Niye ziyaret edilen bir kent haline geldi bu kentte yaşayan insanların da bu kente kattığı değerden kaynaklanıyor. O yüzden kentimiz çok keyifli bir kent. Bu kentte yaşamaktan çok keyif alıyorum' şeklinde konuştu. HM