GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
43 yaşında vefat ettiği öğrenilen Barış Özaydemir'in genç yaşta ani vefatı Eskişehir'de ve iş dünyasında şok etkisi yarattı. Gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanan Barış Özaydemir'in cenazesine binlerce kişi katıldı.

FABRİKA ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ
Barış Özaydemir için ilk olarak Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Endel Genel Müdürlük binası Kılıçoğlu Kiremit Fabrikası önünde tören düzenlendi. Burada Özaydemir helallik alınmasının ardından çalışanları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

BİNLERCE KİŞİ KATILDI
Daha sonra Özaydemir'in cenazesi ikindi namazını müteakip Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii'nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Cenazeye Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Milletvekili Harun Karacan, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir'in işadamları, siyasiler ve çok sayıda kişi katıldı. HM