Size inanıyorum
Siyah Kırmızı Teknik Patron Emre Özbayer takımı Edirnespor maçına hazırlıyor. Geçtiğimiz günkü antrenmanda futbolcularına 'Size inanıyorum' mesajını veren Özbayer, hak edenin formayı alacağını belirtti. Özbayer, Pazar günkü Edirnespor maçının önemine vurgu yaparak, 'Taraftarımızın önünde galip gelerek yeni bir sayfa açabiliriz. Bu potansiyeliniz var. Çok çalışalım, çok isteyelim. Size inanıyor ve güveniyorum' dedi.

Doğru oyunu oturtma çabaları
46 yaşındaki teknik adam, bugün itibariyle takımın başında 4. antrenmanı geride bırakmış oldu. Kritik Edirnespor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Özbayer, 'Takıma doğru oyunu oturtmaya çalışıyoruz. Eksikleri tespit edip bunları gidermek adına çabalıyoruz. Takımın özgüvenini yerine getirip zorlu Edirnespor maçından 3 puanla çıkma hedefindeyiz' ifadelerini kullandı.

Edirnespor'un taktiği
Siyah Kırmızılı takım geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda serbest ısınma koşularının ardından Yardımcı Antrenör Oktay Arıkan yönetiminde açma germe yaptı. Daha sonra 5 farklı istasyonda dönüşümlü olarak çalışan takım, 5'e 2'nin ardından taktik ağırlıklı antrenmana geçti. Teknik patron Emre Özbayer yönetiminde önce savunma çalışan Siyah-Kırmızılılar daha sonra yarı sahada çift kale taktik ağırlıklı maç yaparak günü noktaladı. HM