Parti binasının önünde geniş katılımlı açıklamaya İyi Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

EMİNE EDİZGİL ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Edizgil İYİ Parti'yi Türkiye'de ve Eskişehir'de iktidara taşıyacaklarını söyleyerek, 'Bizler siyasette hesap yaparak değil, hizmet ederek mutlu olan insanlarız. Bizler samimiyet ve tevazu ile çalışan, içi dışı bir olanlarız. Bizler sözünü namusu gibi sinesinde taşıyanlarız. Bizler 'Parti küçük olsun, ama benim olsun' diyenler değiliz. Bizler İYİ Parti'yi Türkiye'de ve Eskişehir'de iktidara taşıyacak kadrolarız. Partimizin herkesi kucakladığı bir yapıya taşıyabilmek, ülkeme ve siz değerli hemşerilerime hizmet etmeye devam etmek için il başkanlığı adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum' ifadelerini kullandı.

CESARETİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM
İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu da yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: 'Emine Edizgil'i bu cesur davranışından dolayı, aday olmasından dolayı kutluyorum. Kim olursa olsun bu bir parti içerisinde bir yarıştır diyemem bir seçim meselesi. Biz 15 Ocakta bu tercihi göreceğiz. Ama ne olursa olsun biz İYİ Partililer olarak kim olursa olsun İl başkanımız onun etrafında toplanacağız, onun etrafında yumruk olacağız. HM