Bizim için lig fark etmiyor
Eskişehirspor'un yeni transferlerinden Hamza Ok, ES TV'de yayınlanan Kamp Günlüğü programında Ahmet Deniz Canoruç'un sorularını yanıtlardı. Eskişehirspor'a geldiği için çok heyecanlı ve mutlu olduğuna parantez açan Hamza Ok, 'Bana böyle bir fırsat verildiği için çok mutluyum. Eskişehirspor dendiğinde çok heyecanlandım ve mutlu oldum. İnşallah elimizden geldiğince Eskişehirspor'u yukarılara çıkartmak istiyoruz. Daha önce 3. Lig'de oynadım. Ligi biliyorum. Ligin bence bir önemi yok. Biz Eskişehirspor'uz. Bizim için lig fark etmiyor. İnşallah çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız' ifadelerine yer verdi.

Taraftarımız bizden ümidi kesmesin
Sakarya altyapısından yetişen Ok, orada yaşadığı zorlukları ile Eskişehirspor'un durumunu birbirine benzettiğini söyleyerek, 'İkisi de Türkiye'nin köklü takımları. Taraftar anlamında, camia anlamında ikisi gerçekten birbirine benziyor. Orada altyapıdan çıktım. Küme düşüldü, zor sıkıntılı dönemler oldu, oraya benzetiyorum. Bundan dolayı adapte olurken çok sıkıntı çekmedim. Oradaki mücadele de Eskişehirspor gibiydi. Taraftarımız hiçbir zaman bizden ümidini kesmesin. Çünkü onların bize verdiği destek de bize artı güç oluyor. Sahadaki mücadelemiz, hırsımız, onların destekleri ile daha da artıyor' dedi.

Zorlamalıyız ki yukarı çıkalım
Forma rekabetinin iyi olduğuna değinen Ok, 'Hazırlık maçları lige bir ölçü olmuyor ama ne oynamak istediğimizi, birbirimizi tanıma anlamında çok iyi. Maçlar ümit verici geçti. Skorlar istediğimiz gibi olmadı ama yoğun tempoda geçtiği için gayet güzeldi. Sahaya çıkmaya hazırım. Burada kampta da gayet iyi çalışıyoruz. Mevkiim olan orta sahanın kalabalık olması bir yandan iyi. Rekabet her zaman başarıyı getirir. Birbirimizi zorlamalıyız ki takımı yukarıya taşıyabilelim. Bu takım için olumlu bir şey. Daha önce de bu sıkıntı yaşanmış. Takım içinde rekabet az olduğu için yukarıya taşıyamamışlar. Şimdi bizim tecrübelerimizle, oynadığımız oyun ile genç arkadaşlarımızın verimliliği de artacak. Bu yönden gayet iyi' dedi.