Bağışlar gelmeye devam ediyor
Eskişehirspor'un başlatmış olduğu Eskişehirspor Hatıra Ormanı'na bağışlar gelmeye devam ediyor. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal Eskişehirspor Hatıra Ormanı için 1000 adet fidan bağışında bulundu. Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ve Sağlık Spor Kültür Daire Başkanı Galip Özsarı ile Siyah Kırmızılı kulüp Başkanı Mustafa Akgören, Başkan Vekili Fatih Sezer ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.

Eskişehir ve Es Es'e nefes
Prof. Dr. Fuat Erdal kampanya için desteğini ileterek 'Orman Bölge Müdürlüğümüz ve Eskişehirsporumuz arasında imzalanan bu anlamlı iş birliği hem Eskişehir'imize hem Eskişehirsporumuza nefes olacak. Bir Eskişehirli olarak bu projeye destek olmak benim için gurur verici. Ben de Eskişehirspor taraftarı, Eskişehirspor sevdalısı Fuat Erdal olarak 1000 (bin) fidan bağışı ile katkıda bulunarak tüm Eskişehir sevdalılarını, Eskişehir'e ve Eskişehirsporumuza nefes olmaya davet ediyorum' açıklamalarında bulundu.

'Bir takımdan daha fazlası'
Rektör Erdal ayrıca, kulübün durumu ile ilgili olarak, 'Bir Anadolu Kulübü olarak Türkiye futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Eskişehirsporumuz her Eskişehirli gibi benim için de bir futbol takımı olmaktan hep daha fazlası olmuştur. 1965 yılından beri Eskişehir, hiçbir zaman Eskişehirspor'dan ayrı düşünülmemiştir. Tüm Türkiye'nin bildiği gibi Eskişehirlilerin ve Eskişehir ile bir bağı olan herkesin gönlünde sadece Eskişehirspor sevdası vardır' dedi.

Akgören teşekkür etti
'Benim için de Eskişehir demek aynı zamanda Eskişehirspor demektir' diyen Erdal sözlerini şöyle sürdürdü; 'Bilindiği gibi ÜniESES, Üniversiteler bünyesinde resmi olarak faaliyet gösteren ilk öğrenci topluluğu olarak Anadolu Üniversitesi bünyesinde kurulmuştur ancak bugün ben Rektör Fuat Erdal olarak değil, Eskişehir'in evladı, Es Es taraftarı Fuat Erdal olarak buradayım.' Başkan Mustafa Akgören ise Erdal'a ve Anadolu Üniversitesi'nde teşekkürlerini ileterek, hatıra ormanı için şehrin her kesiminden destek beklediklerini söyledi.