Eskişehirspor karşısında son dakika golü ile 2 puan kaybeden ve ilk iki yarışında önemli bir avantaj kaybeden Adana Demirspor'da, taraftarların ağır eleştirilerine son olarak Başkan Murat Sancak katıldı.
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Eskişehirspor deplasmanında 2 puan kaybederek ikincilik fırsatını kaçırdığımız maç hakkında sosyal medyada açıklamada bulundu.
Sancak, takıma ve futbolculara sahip çıkılması gerektiğinin altını çizerek Eskişehirspor maçını bir kaza olarak yorumladı ve Adana Demirspor ile oynayan tüm takımların canavara dönüştüğünü belirtti.
Murat Sancak 'Çok değerli Adana Demirspor taraftarı, şampiyonluk yolunda bir kaza geçirdik. Es Es umarım bu mücadeleyi kalan maçlarda da sergilerler. Daha 7 final maçımız var. Her şey bitmiş değil takıma, futbolcuya sahip çıkın, onlarda şereflerini, haysiyetlerini ortaya koyarak mücadele edeceklerdir. Arkadaşlar bırakın kardeş takım, aynı şehrin takımı vs. Herkes herkese karşı verdiği mücadeleyi verse amenna ama maalesef bize karşı oynayan canavar kesiliyor. Nedendir bilinmez, bize karşı verilen mücadele başka takıma karşı verildiğinde bende çıkar alkışlarım' dedi.