Aslen Eskişehirli olan ve şuan Bursa'da yaşayan SMA- Tip 2 hastalığıyla mücadele eden 3 yaşındaki Sefa Arput bebek için etkinlik düzenlendi. Uluönder Kapalı Pazarı alanında düzenlenen etkinlikte, çekiliş yapılarak katılımcılardan destek toplandı.

AMACIMIZ UMUT OLABİLMEKS
Eskişehir Mercedes Sevdalılar Grup Başkanı İbadullah Özdemir Sefa bebeğe umut olmak için çalıştıklarını söyledi. Özdemir, 'Daha öncesinde Sefa bebek için bağışlarda bulunmuştuk. Biz grup olarak iyi bir şey yapabildiysek ne mutlu bize. Umarım sefa bebeğe bir umut olmuşuzdur. Etkinliğimiz bugün için sadece ama bağışlarımız devam ediyor. Valilik onaylı ibanlarımız açık, bağışta bulunmak isteyen arkadaşlar devam edebilir. Rabbim kimseye böyle acı vermesin' dedi.

SEFA'MIZ YALNIZ DEĞİL
Düzenlenen etkinlikte SMA hastası Sefa bebeğin babası İsmail Arput'ta yer aldı. Baba Arput destek veren katılımcılara teşekkür etti. Arput, ''Böyle bir etkinliği düzenleyenlerden Allah razı olsun, ben bir kez daha şunu gördüm Sefa'mız yalnız değil'' ifadelerini kullandı.

SEFA BEBEĞİMİZİN ARKASINDAYIZ
Bursa'dan etkinliğe katılan TEAM16 Dernek Başkanı Ramiz Çakır, ''Biz bu yola otomobil gruplarının aslında kötü olmadığını, istenildiğinde güzel işler başara bildiği için buradayız. Elimizden ne geliyorsa tüm otomobil camiası olarak bebeğimizin arakasındayız'' dedi.

Bağış için IBAN: TR87 0001 5001 5800 7312 5485 31