Lig maratonunda oynadığı son 4 maçtan 3 beraberlik ve 1 galibiyet alan Eskişehirspor, yarın saat 13.00'de deplasmanda Şanlıurfaspor'a konuğu olacak. Diğer taraftan lig tarihinde rakibi ile 4 maçta karşılaşan ve bu maçlardan 3 beraberlik ve 1 galibiyet alarak rakibine mağlup olmayan Şimşekler, hem ligdeki çıkışını sürdürmek, hem de rakibi karşısında geleneği bozmamak için sahaya mutlak galibiyet için çıkacak.

ŞİMŞEKLER ŞANLIURFA ENGELİNDE
Eskişehirspor, TFF 2. Lig 21.hafta maçında, yarın Şanlıurfaspor'a konuk olacak.
Ligde ikinci yarı perdesini saha ve taraftarı önünde oynadığı Karacabey maçında aldığı 2-1'lik galibiyetle açan Siyah Kırmızılı takım, yarın saat 13.00'de oynanacak zorlu karşılaşmada, güçlü rakibi karşısından galibiyetle ayrılmaya çalışacak.

GALİBİYET PAROLASI İLE UÇTULAR
Ligin ilk yarasında sahasında 0-0 berabere kaldığı Şanlıurfaspor karşısında, bu kez deplasmanda sevinmek isteyen teknik kadro ve futbolcular, galibiyet parolası ile Şanlıurfa'ya uçtu.
Bu sabah 18 kişilik futbolcu kadrosuyla takım otobüsü ile İstanbul'a, oradan da uçakla Şanlıurfa'ya giden Eskişehirspor, kampa girdiği otelde maç saatini beklemeye başladı.

SERİ DEVAM ETSİN ES ES'İM
Lig yarışında oynadığı son 4 karşılaşmadan 3 beraberlik ve 1 galibiyet alarak çıkış yakalayan Siyah kırmızılı takım, bu seriyi rakibi ile oynayacağı zorlu maçta sürdürmeyi hedefliyor.

RAKİP GALİBİYETE HASRET
Diğer taraftan Eskişehirspor ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını tamamlayan ve sahasında oynayacağı bu maçta kayıp yaşamak istemeyen ev sahibi Şanlıurfaspor ise, ligde oynadığı son 8 maçtan 4 beraberlik ve 4 yenilgi alarak galibiyete hasret kalan bir takım konumunda.

TEK HEDEFLERİ KAZANMAK
Devre arasında kadrosuna kattığı yeni transferler ve yeni teknik kadrosu ile kötü gidişe dur demek isteyen Yeşil beyazlılar, taraftarın önünde oynayacağı Eskişehirspor maçından galibiyetle ayrılmaktan başka bir şey düşünmüyor.

HAKEM DALDAŞ
Her iki takımın da mutlak galibiyet parolası ile çıkacağı zorlu karşılaşmayı ise Denizli Bölgesi hakemlerinden Feridun Daldaş yönetecek. Daldaş'ın yardımcılıkları Kürşathan Akın ve Muratcan Ilgaz olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Emre Bulut.

MAÇ YAYINI YOK
Lig maratonunda bu sezon Eskişehirspor'un iç saha ve deplasman maçlarını yayınlamak için büyük çaba harcayan ES TV, Şanlıurfaspor-Eskişehirspor arasında bugün oynanacak karşılaşmayı yayınlamak için gösterdiği tüm çabaya rağmen, ev sahibi takım yönetimi maçın yayınlanmasına izin vermedi. Şanlıurfaspor yönetimi ES TV'nin yanı sıra, Urfa TV'leri ve TRT Kürdi tarafından yapılan müracaatları da kabul etmediği için maç yayını olmayacak.