Hafta sonu oynanan Eskişehirspor-Karacabey Belediye maçını Eskişehirspor yönetimiyle birlikte izleyen CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, 'Ben inanıyorum ki Eskişehirspor gençleri seyircisi ile ayakta kalacak ve bu sene ligde tutunacaktır. Şimdi sıra Eskişehirspor'a maddi olarak el uzatmakta. Kentin dinamiklerini davet ediyor çağrıda bulunuyorum. Eskişehir bizim göz nurumuz. Bu açıdan bu güzel kentimizin takımını maddi olarak da yalnız bırakmamak gerekir diye düşünüyorum' dedi.

3 MİLLETVEKİLİ TRİBÜNLERDEYDİ
TFF 2. Lig'de ikinci yarı perdesini hafta sonu sahasında ve taraftarı önünde oynadığı Karacabey Belediyespor karşılaşmayla açan Eskişehirspor'u, kritik maçta milletvekilleri de yalnız bırakmadı.
MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ve aslen Eskişehirli olan CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, karşılaşmayı Eskişehirspor yönetimiyle birlikte izlerken, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ise maraton tribününde taraftarlarla birlikte karşılaşmayı izledi.

SERTEL ES TV'YE KONUŞTU
Maç sonrası ES TV özel yayınına katılan İzmir Milletvekili Atilla Sertel, zor günler geçiren Eskişehirspor'un, camiasıyla birlikte ayakta kalma mücadelesi verdiğini belirterek, şehrin artık maddi olarak takımın yanında olmasının zamanının geldiğini söyledi.

ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARI EFSANE
Sertel, Spor Müdürümüz Murat Dağtekin'e yaptığı açıklamada, 'Eskişehirspor gerçekten zor günler geçiriyor ama çok onurlu ve çok kişilikli bir yapı var. O yapıda 18-19 yaşındaki kendi gençleri ile mücadele eden bir takım var ve Eskişehirspor seyircisi efsane. Bir dakika dahi susmadan bir takımı böyle destekleyen bir seyirciyi, böyle bir kenti başka yerlerde bulmak çok güç.'

TARAFTARIYLA AYAKTA KALACAK
'Eskişehirspor bir efsane takım. Anadolu'nun Yıldızı olarak 3 büyüklere kafa tutan ve en büyük başarılara imza atmış, hatta şampiyonlukları elinden alınmış şanlı bir tarihe sahip. Ben inanıyorum ki Eskişehirspor gençleri ile ayakta kalacak, seyircisi ile ayakta kalacak ve bu sene ligde tutunacaktır' dedi.

DÜŞMANLIKLARI BIRAKIN
Eskişehirspor'un transfer yasağına ve Trabzonspor kulübünün imza vermemesine de değinen Milletvekili Atilla Sertel, 'Bazı takımlar Eskişehirspor'a olan düşmanlıklarını bırakır da Eskişehirspor'un yaşadığı sıkıntıyı anlayarak transfer yasağının kalkması için önünü açarlarsa, Anadolu kulüpleri dayanışması içerisinde kendilerini görüp Eskişehirspor'a yol açarlarsa, bu kulüp tarihindeki mazideki güzel günlere en kısa sürede dönecektir diye umuyorum' dedi.

DİMDİK AYAKTA OLALIM
Diğer taraftan Karacabey karşısında alınan 2-1'lik galibiyetten dolayı takımı da kutlayan Sertel, 'Eskişehirspor Karacabey'i bileğinin hakkıyla ve güzel bir futbolla mağlup etti. Şanlıurfa maçına da gitmeye çalışacağım. İnşallah Eskişehirspor'u çok güzel günler bekliyor. Benim buradan çağrım şu olabilir; kentin dinamikleri, seyircisi, Eskişehirsporlular dimdik ayakta olmalı. Kentin çok önemli televizyonu ES TV takımın arkasında ve canlı yayınla maçları veriyor, ben de izliyorum, bu da çok önemli.'

MADDİ OLARAK EL UZATMANIN ZAMANI
'Şimdi sıra Eskişehirspor'a maddi olarak el uzatmakta.
Buna da ilişkin kentin dinamiklerini davet ediyor çağrıda bulunuyorum. Eskişehirspor bizim, Eskişehir bizim göz nurumuz. Bu açıdan bu güzel kentimizin takımını maddi olarak da yalnız bırakmamak gerekir diye düşünüyorum' dedi.


Milletvekilleri Atilla Sertel ve Metin Nurullah Sazak, karşılaşmayı yöneticilerle birlikte izledi.


Milletvekili Utku Çakırözer karşılaşmayı maraton tribününde taraftarlarla birlikte izlemeyi tercih etti.