Siyah kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Mehmet Şimşek, Eskişehirspor yönetiminin takımın ve camianın kaderini yakından ilgilendiren konular hakkında, artık net konuşması gerektiğini belirterek, gerekirse genel kurula gidilmesi çağrısında bulundu.
YÖNETİM NET KONUŞSUN

Eskişehirspor Kulübü eski yöneticilerinden Mehmet Şimşek, iki transfer döneminde tahtayı açamayan ve 2. Lig kapısına dayanan Siyah kırmızılı kulüpte, gelecek sezon 'transferi açacağız' söylemleri ile camiaya umut veren yönetimin, artık net konuşması gerektiğini söyledi.

Yönetimin kimseyi ötekileştirmemesi gerektiğini ve yönetime talip olacak kişilerin önünün kesilmesine de tepki gösteren Şimşek, gerekirse genel kurula gidilmesi çağrısında bulundu.

YÖNETİM KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMESİN

Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Amacım mevcut yönetimi eleştirmek değil. Ama Eskişehirspor için artık net konuşmanın vakti geldi. Yönetim yaz dönemi transferi açacağından eminse, gücü ve kaynağı olduğuna inanıyorsa tüm gücümüzle birleşip elimizden ne geliyorsa yapalım. Yönetim de kimseyi ötekileştirmesin.

ESKİŞEHİRSPOR HEPİMİZİN

Eğer bu gücü kendinde görmüyorsa da bir işaret versin. Transferi açıp doğru bir kadro planlaması yapabilmek için vakit kaybetmeden mevcut yönetimi güçlendirmek ya da yeni ve güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak gerekiyor. Eskişehirspor hepimizin' dedi.