İlk maç 8 Ağustos'ta
Eskişehirspor'da geçtiğimiz gün akşam saatlerinde yapılan antrenman ile 2. Etap kamp çalışmaları başlamıştı. 2. Etap'ta hazırlık maçlarına başlayacak olan Siyah Kırmızılı takımın rakipleri de belli olmaya başladı. Şimşekler ilk hazırlık maçında 8 Ağustos Pazartesi günü Kuşadasıspor ile mücadele edecek. Hazırlık maçı saat 17.00'de Afyon'da oynanacak. Kuşadası ekibi 2020-21 sezonunda Bölgesel Amatör Lig Play-Off 2. Turu'nda Anadolu Üniversitesi'ni saf dışı bırakmış finalde de Aliağa ekibini geçip 3. Lig'e çıkmıştı.

Rakipler 3. Lig'den
Kırmızı Şimşekler 2. Etap kamp çalışmaları kapsamında toplamda 4 hazırlık maçına çıkacak. Kuşadasıspor'un ardından oynanacak olan 3 maçta da rakipler ve günler kesinlik kazandı. Siyah Kırmızılılar ikinci hazırlık maçında 13 Ağustos Cumartesi günü Ayvalıkspor ile, 20 Ağustos Cumartesi günü ise Orduspor 1967 ile mücadele edecek. Es Es, 25 Ağustos Perşembe günü ise Darıca Gençlerbirliği ile Afyon'da karşılaşacak. Eskişehirspor'un hazırlık maçlarında karşılaşacağı 4 rakibi de 3. Lig'de mücadele ediyor.

Son rakip belli değil
5 hazırlık maçı planlayan Eskişehirspor'da bir hazırlık maçı daha gerçekleşecek. 22 Ağustos veya 23 Ağustos'ta yapılması planlanan maç ise henüz netlik kazanmadı. Edinilen bilgilere göre birkaç gün içinde 5'inci hazırlık maçı da netlik kazanacak.

Eskişehirspor'un Hazırlık Maçları
8 Ağustos Pazartesi
Eskişehirspor-Kuşadasıspor
Yer: Afyonkarahisar
Saat: 17.00

13 Ağustos Cumartesi
Eskişehirspor-Ayvalıkspor
Yer: Afyonkarahisar
Saat: Belli olmadı

20 Ağustos Cumartesi
Eskişehirspor-Orduspor 1967
Yer: Afyonkarahisar
Saat: Belli olmadı

25 Ağustos Perşembe
Eskişehirspor-Darıca G. Birliği
Yer: Afyonkarahisar
Saat: Belli olmadı