2. Etap çalışmaları ile yeni sezon hazırlıklarına devam eden Eskişehirspor, ilk hazırlık maçında bugün 3. Lig ekiplerinden Kuşadasıspor ile mücadele edecek. Afyon'da oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak.

Hazırlık maçları başlıyor
TFF 3. Lig 1. Grup'taki zorlu maçlara hazırlanan Eskişehirspor, 2022-2023 sezonu öncesinde 5 hazırlık maçı yapmayı planladı. Öte yandan ilk 4 karşılaşmanın rakipleri ve tarihleri belli Kırmızı Şimşekler, ilk hazırlık maçında bugün saat 17.00'de Kuşadasıspor ile mücadele edecek. Siyah Kırmızılı takım planladığı tüm hazırlık maçlarına Afyonkarahisar'da çıkacak.

İlk ciddi sınav olacak
Kırmızı Şimşekler, oynayacağı Kuşadasıspor karşılaşması için Afyonkarahisar'a günü birlik gidecek. Siyah Kırmızılı Teknik Direktör Cüneyt Biçer ilk kez takımını ciddi bir sınavda izleyecek. Hazırlık maç programına göre bir sonraki hazırlık maçı 13 Ağustos Cumartesi günü Ayvalıkspor ile olacak. Bu maçın henüz saati belli olmadı.

Toplam 5 maç yapılacak
Bugün Kuşadasıspor, 13 Ağustos Cumartesi günü ise Ayvalıkspor ile mücadele edecek olan Eskişehirspor'un üçüncü hazırlık maçındaki rakibi 20 Ağustos'ta Orduspor 1967 olacak. Kırmızı Şimşekler planlanan son hazırlık maçında ise 25 Ağustos'ta Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Es Es, bir maç daha planlarken bu maçın tarihi ve rakibi ise henüz belli değil.

ES ES'İN HAZIRLIK MAÇLARI
8 Ağustos Pazartesi
Eskişehirspor-Kuşadasıspor
Yer: Afyonkarahisar
Saat: 17.00

13 Ağustos Cumartesi
Eskişehirspor-Ayvalıkspor
Yer: Afyonkarahisar
Saat: Belli olmadı

20 Ağustos Cumartesi
Eskişehirspor-Orduspor 1967
Yer: Afyonkarahisar
Saat: Belli olmadı

25 Ağustos Perşembe
Eskişehirspor-Darıca G. Birliği
Yer: Afyonkarahisar
Saat: Belli olmadı