ELİMİZ BOŞ DÖNDÜK
Lig maratonunda 4 maçtır yenilgi yüzü görmeyen ve ligin ikinci yarısına da Karacabey galibiyetiyle başlayan Eskişehirspor, Şanlıurfa karşısında aldığı 2-0'lık yenilgiyle, deplasmandan eli boş döndü.
TFF 2. Lig'in 21. haftasında, deplasmanda Şanlıurfaspor'a konuk olan Eskişehirspor, zorlu maçta ilk 45 dakikayı 0-0 golsüz beraberlikle tamamladı.

EFEHAN PENALTI KURTARDI
Mücadelenin 17. dakikasında Eskişehirspor savunmasının arkasına atılan uzun ortada, ceza sahası içinde rakiple girdiği ikili mücadelede Eskişehirspor'dan Eray Ertorun'un eline çarpan toptu, hakem penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı atışını Şanlıurfaspor'un yeni transferi Sinan Kurumuş kullandı.Genç file bekçisi Efehan sağ köşeden ağlara doğru giden topu çelerek gole izin vermedi.

HAKEM SAKATLANDI
Mücadelenin 40. dakikasında ise maçın hakemi Feridun Daldaş oyunu durdurarak, sakatlandığı gerekçesi ile görevi 4. hakem Emre Bulut'a bıraktı.

GERGİN ANLAR YAŞANDI
Solukları kesen karşılaşmada ilk 45 dakika golsüz tamamlanırken, devre arasında soyunma odasına giden Bartu Göçmen ve Şanlırufasporlu bir futbolcunun tartışması yüzünden gergin anlar yaşandı. Araya giren teknik adamlar ve yöneticiler, olayları büyümeden yatıştırdı.

EV SAHİBİ GOLLE BAŞLADI
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise gol perdesini açan taraf ev sahibi oldu. 57. dakikada atılan ara pasta Eskişehirspor savunmasından Sezgin Coşkun'un ıskaladığı meşin yuvarlağı ceza sahası içinde önünde bulan Mustafa Durak, kaleci Efehan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, topu üst ağlarla buluşturdu. 1-0

FARKI İKİYE ÇIKARDI
65. dakikada ise bu kez penaltıyı kaçıran Sinan Kurumuş, gelişen atakta altı pas içinde topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

SON DAKİKADA KIZARDI
Karşılaşmanın 90. dakikasında ise oyuna 76. dakikada giren Behlül Aydın, Eskişehirspor'dan Bartu Göçmen'e yaptığı sert müdahale sonrası direk kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

ES ES 13 PUANDA KALDI
Karşılaşmanın uzatma bölümünde de skor değişmeyince, Siyah Kırmızılılar 4 maçlık yenilmezlik serisine, Şanlıurfaspor karşısında aldığı 2-0'lık yenilgiyle son vererek 13 puanda kaldı.