DOSYALAR BİR BİR KAPANIYOR
Eskişehirspor yönetimi, bir bir FİFA ve yerli dosyaları kapatmaya devam ediyor. Bugüne kadar Funes Mori, Bienvenu, Sissoko, Toko, Boffin gibi FİFA dosyalarını kapatan, Tanase dosyasını yapılandıran, yerli oyunculardan Özgür Çek, Mirkan Aydın, teknik adamlardan Murat İsmet Erdeğer ve Fikri Serhat Umar dosalarını kapattıktan sonra, son olarak önceki günde 1 milyon 300 Bin TL'lik Batuhan Karadeniz dosyasını 180 bin TL'ye kapatan Eskişehirspor yönetimi, şimdi de FİFA'da bulunan Raheem Lawal dosyasını kapatmak için seferberlik başlattı.

TRABZON'A NİYET KİME KISMET
Sıradaki kapanacak dosya hakkında da bilgi veren Başkan Mehmet Şimşek, '420 Bin Euro'luk Trabzonspor dosyasını kapatmak için çıktığımız yolda, bu hedefin çok altında kalmamız yüzünden, toplanan 250 Bin TL paranın 180 bin TL'si ile Batuhan dosyasını kapattık.

7 MİLYONLUK BORÇ 620'YE YAPANACAK
Şimdi önümüzde Trabzonspor dosyasından daha yüksek bir borç olan 450 Bin Euro'luk Raheem Lawal dosyası var. Oyuncuyla yaptığımız görüşmede bu dosyayı 40 Bin Euro'ya kapatma imkanını yakaladık. Bugünkü kurla 7 Milyon TL'yi bulan bu dosyayı, 620 Bin TL'ye kapatma imkanımız var. Dosyakapat.com kampanyasından gelecek desteklerle bu önemli borcu kapatmak istiyoruz' dedi.

MİRASIMIZ YAŞAYACAK
Başkan yardımcısı Özgür Marankoz ise, 'Bir dosya daha taraftarlarımız sayesinde tarihe karıştı. Dosyakapat.com kampanyamızı şeffaf bir şekilde sizlerle birlikte yürütmeye devam edeceğiz. Sabrederek, tırnaklarımızla kazıyarak evlatlarımıza bırakacağımız mirasımızı yaşatacağız' dedi.