'Şehrimizde ağırlayacağız'
Geride bıraktığımız şubat ayında AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etmişti. Başkan Çalışkan konuyla ilgili, Bakan Kasapoğlu ile Eskişehir'deki projelere ilişkin istişarelerde bulunduklarını belirtmiş ve 'Davetimizi memnuniyetle karşılayan değerli Bakanımızı inşallah şehrimizde de ağırlayacağız' demişti. Bu ziyaretin bakanlıktan net bilgi gelmese de 1 Nisan'da olacağı bilgisi edinildi.

Eskişehirspor'u konuşacaklar
Eskişehirspor Başkan Vekili Erkan Koca, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Eskişehir'e geleceğini doğrulayarak, 'Bakanımız ile bir araya geleceğiz. Randevuyu AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan aldı. Kendisine de teşekkür ederiz. Bakanımız ile Eskişehirspor'un gidişatı konuşup fikir alışverişinde bulunacağız. Ayrıca yıkılan ve yapılmayan altyapı tesisi konusunda da görüşeceğiz' şeklinde konuştu.

Tesisler de gezilecek
Bakan Kasapoğlu'nun ziyaretinin ana sebeplerinden birinin Sazova Vali Sami Sönmez Spor Kompleksi'nin yanına inşa edilmesi planlanan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) olduğu öğrenildi. Bakan Kasapoğlu'nun bu proje ile ilgili incelemelerde bulunacağı öğrenildi. Bakan Kasapoğlu'nun yapacağı ziyarette Eskişehir'deki spor tesislerini gezip, tesislerle ilgili gerekli kişilerden bilgi alacağı bilgisi de edinildi.