Odunpazarı Kent Konseyi'nin organize ettiği ''Güncel Dış Politika'' söyleşisi için şehre gelen Çetin, Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşide tecrübelerini ve fikirlerini Eskişehirlilere aktardı.
Söyleşiye CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, CHP İl Başkanı Recep Taşel, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Söyleşi sonunda katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayan Hikmet Çetin, bilgi ve deneyimlerini paylaşma imkanı sunan Odunpazarı Kent Konseyi ve Başkanı İsmail Kumru'ya teşekkürlerini iletti.
Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ise program sonu Hikmet Çetin'e plaket takdim ederek 'Kendisine tecrübe ve bilgilerini bizimle paylaştığı için teşekkür ederiz' dedi. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ise Odunpazarı Kent Konseyi'nin etkinliği sayesinde Hikmet Çetin'le buluştukları ve onun tecrübelerini dinleyecekleri için mutlu olduklarını dile getirerek, bu söyleşinin gerçekleşmesinde emeği geçen Başkan Kumru ve Söyleşi için kente gelen Çetin'e teşekkür etti. HM