ESGROUP'A ZİYARET
CHP Milletvekili aday adayı Kadir Kodak, ESGROUP Genel Koordinatörü Ali Baş, ES TV Genel Yayın Yönetmeni Şener Çetin, Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hilal Köver ve Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Seda Uçar Kale ile bir araya geldi.

TEK ADAM SİSTEMİ OLMAMALI
Seçim çalışmalarını anlatan Kadir Kodak, vatandaşın ekonomik sorunlardan, yönetim şeklinden bıktığını söyledi. İktidara geldiklerinde ilk olarak parlamenter sisteme dönüş yapacaklarını belirten Kadir Kodak, 'Köy köy, ev ev geziyoruz. Hangi vatandaşımıza dokunsak bin ah işitiyoruz. Ülkemizin acilen tek adam sisteminden kurtulması ve adil, demokratik bir şekilde yönetilmesi lazım' dedi.

ŞAHSİ OLARAK 20 BİN OY ALIRIM
Sahada CHP'ye çok büyük bir ilgi olduğunu söyleyen Kodak, 'Şahsi olarak sadece kendi çevremden 20 bin oy bekliyorum. Çünkü ben Balkan göçmeni bir ailenin çocuğuyum ve burada çevrem çok. Aday adayı olurken meslektaşlarım, ailem, çevremdeki arkadaşlarım çok büyük destek oldular' dedi.

BİRİNCİ SIRA İSTİYORUM
'Kaçıncı sıra aday gösterilmeye bekliyorsunuz?' sorusuna ise Kadir Kodak, 'Birinci sıradan aday gösterilmeyi bekliyorum. Ben çalışmalara dün başlamadım. Yaklaşık 10 aydır zaten sahalardayım. Eskişehir'in 20 yıldır hiçbir siyasinin uğramadığı köylerine dahi adım attım' ifadelerini kullandı. HM