ACİL TEST YAPILDI
Eskişehirspor Kulübünde perşembe günü A takım yardımcı teknik adamlarından Evrensel Heper'in Covid 19 testinin pozitif çıkmasının ardından, Siyah kırmızılı takımda futbolcular, teknik kadro ve tesis personeli Cuma günü Covid 19 testine tabi tutulmuştu.

KORKULAN TABLO
Cumartesi günü açıklanan test sonuçlarına göre, toplam vaka sayınının 8'e yükselmesi, Eskişehirspor tesislerinde daha önce alınan önlemlerin arttırılmasına neden oldu.

TOPLAM SAYI 8 OLDU
Konuyla ilgili kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, 'Gürlife Hastanesi tarafından tüm futbolculara, teknik heyet ve A takım personeline yapılan Covid-19 testleri neticesinde; 5 futbolcu ve 1 destek ekibi personelinin test sonucunun pozitif olduğu tespit edilmiştir.

ÖNLEMLER ARTTIRILDI
Takımımızda hafta içerisinde 1 antrenörümüz ve 1 altyapı oyuncumuzun testinde de pozitif bulguya rastlanmıştı.
Testi pozitif çıkan isimlerin takip, tedavi ve izolasyon süreci başlamış, tesislerimizde önlemler artırılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız açıklaması yapıldı.

SEÇSEV'İN DURUMU İYİ
Diğer taraftan Cuma günü hafif rahatsızlık belirtisi göstermesi nedeni ile antrenmana çıkmayan ve Covid 19 testi yaptıran Teknik direktör Cengiz Seçsev ise, testinin negatif çıkması ve kendisini iyi hissetmesinin ardından takımla birlikte çalışmalara katıldı.

ALTINORDU MAÇINDA YOKLAR
Ayrıca ligin 28.haftasında, 4 Nisan Pazar günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak Eskişehirspor'da, pozitif olmaları nedeniyle takımdan ayrı karantinaya alınan ve tedavileri başlayan 5 A takım oyuncusu 1 teknik adam ve 1 kulüp çalışanı, Altınordu maçında olmayacak.

İSİMLER AÇIKLANMADI
Eskişehirspor kulübü tarafından yapılan açıklamada, daha önce ismi öğrenilen yardımcı teknik adam Evrensel Heper dışındaki diğer pozitif vakaların isimleri ise açıklanmadı.