Törene Okul Müdürü Aydın Uğurlu, Müdür Yardımcısı Abdülmecit Arslan, Müdür Yardımcısı Veysel Özdamar, Okul Aile Birliği Üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Karne töreni heyecanının yanı sıra 8. sınıfı mezun olan öğrencilerin mezuniyet törenleri yapıldı.

566 MEZUN
Okulda 566 öğrencinin karne aldığının 302 taktir ve 179 teşekkür belgesi dağıttıklarını söyleyen Okul Müdürü Aydın Uğurlu, 'Her sabah sınıf kapılarını heyecanla açtıkları bir yılı daha tamamladık.Milletimizin istikbali çocuklarımız bugün, bir yıllık emeklerinin karşılığı olan karnelerini alırken bu sürecin her aşamasında özverili çalışmalarıyla hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan tüm öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyorum' dedi. Konuşmaların ardından derece yapan öğrencilere ödülleri takdim edildi.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ
5. Sınıflarda birinci Ada Yurtseven'e, ikinci Mummet Emin Ünal'a, üçüncü Efe Orhan 6. sınıflarda birinci Ekrem Musab Orhan'a, ikinci Reyhan Meşe'ye, üçüncü Neva Keskin'e Okul Müdürü Aydın Uğurlu 7. Sınıflarda birinci Ecrin Çetinkol'a, ikinci Ela Kara'a üçüncü Zeynep Ela Gavğa'ya Müdür Yardımcısı Abdülmecit Arslan, 8. Sınıf birincisi Efe Furkan Ünal, ikincisi Mert Yalçın, üçüncü Furkan Mustafa Ulukan'a Müdür Yardımcısı Veysel Özdamar tarafından madalyaları takdim edildi. Okul Müdürü Aydın Uğurlu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen karne töreninde çeşitli yarışmalarda okul bazında ve il bazında dereceye giren öğrencilere tebrik etti. Daha sonra 8. Sınıf Okul birincisi Efe Furkan Ünal, 7 sınıf birincisi Ecrin Çetinkol'a Okul bayrağını teslim etti.

MÜZİK ZİYAFETİ
Öğretmeler korosu tarafından müzik ziyafeti verildi. Son olarak Okul Müdürü Aydın Uğurlu öğrencilere yaz tatili için öğütler verdi, bol bol kitap okumalarını ve tatili yine bol bol dinlenerek geçirmelerini diledi. Öğrenciler de hep birlikte tüm arkadaşlarına hep bir ağızdan iyi tatiller mesajı verdi. HM